tur_enescu_30august_andrei_gindac26Expo Contemporanii ICR
Distribuie

Turul George Enescu îți oferă o incursiune în viața și opera marelui compozitor, te invită să explorezi proiectele tematice din cadrul Bucureștiului Creativ, al căror punct de pornire și sursă de inspirație este compoziția „Impresii din copilărie” de George Enescu. Pe parcusul tururilor vei avea ocazia să te întâlnești și cu unii dintre artiștii creatori ai proiectelor și să afli detalii despre aceată ediție a Festivalului Internațional George Enescu.

Vei afla care au fost experiențele muzicale hotărâtoare din viața lui George Enescu, care au fost personalitățile marcante care l-au susținut, cum a evoluat cariera sa muzicală, legătura cu Academia Română, detalii despre omul George Enescu și viața sa personală.

Pe lângă informații, amănunte inedite și întâlniri cu artiști, ghizii noștri ți-au pregătit și alte surprize și premii, cum ar fi invitații la transmisiunile în direct ale concertelor la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City.

Te așteptăm în perioada 30 august – 20 septembrie, în fiecare zi de sâmbătă și duminică de la ora 10.30.  

Ghizii sunt membri ai Asociației Cultour. Tururile George Enescu sunt gratuite și oferite de Raiffeisen Bank impreună cu Green Revolution, Grand Cinema&More și Asociația Cultour sub egida Bucureștiul Creativ.

Turul pietonal: 

Traseu: Ateneul Român –  Palatul Regal – Calea Victoriei – Academia Română – Muzeul Național George Enescu 

Punct de întâlnire: în fața Ateneului Român. Ghidul va purta o șapcă neagră.

Ora de începere: 10.30 

Turul cu bicicleta: 

Traseu:  Arcul de Triumf – Muzeul Național George Enescu – Academia Română – Str. Câmpineanu – Piața Universității – Calea Victoriei – Ateneul Român – Arcul de Triumf 

Punct de întâlnire: Centrul de închieri biciclete I’Velo de la Arcul de Triumf (lângă clopotele de pe aleea din Parcul Herăstrău)

Ora de începere: 10.30 

Notă: Pentru participarea la turul cu bicicleta este necesară înscrierea prealabilă pe www.asociatia-cultour.ro. Locurile sunt limitate. Participanții vor pedala exclusiv pe bicicletele Turului George Enescu

 

 

 

Distribuie