Regulament violoncel

CALENDARUL CONCURSULUI

Concursul de Violoncel are două etape eliminatorii, semifinala şi finala – concertul cu orchestră.

Tragerea la sorți se va desfăşura în data de 11 septembrie 2014.

Etapa I (eliminatorie) se va desfăşura în zilele de 12, 13 şi 14 septembrie 2014.

Etapa a II-a (eliminatorie) se va desfăşura în 16 şi 17 septembrie 2014.

Semifinala se va desfăşura în data de 19 septembrie 2014. Repetiţia cu orchestră pentru etapa finală a Concursului va avea loc în data de 20 septembrie 2014.

Finala concursului, concertul cu orchestra, se va desfăşura în data de 21 septembrie 2014.

Rezultatele fiecărei etape vor fi anunţate de către Secretariatul Concursului la finalul acesteia, imediat după deliberarea juriului.

REPERTORIUL CONCURSULUI

Etapa I

Un capriciu sau un studiu la alegerea candidatului dintre:

David Popper op. 73 (nr. 29 şi 33)
Alfredo Piatti op.25 (nr.2,6 sau 10)
David Popper op.73 (nr. 29 sau nr.33)

Bach – un preludiu la alegerea candidatului din:

Suita nr.4, 5 sau 6
Haydn – la alegerea candidatului, prima parte cu cadență din:
Concertul nr.1 în do major (Hob VII b:1)
Concertul nr. 2 în re major (Hob VII b:2)

Etapa a II-a

O lucrare la alegerea candidatului dintre:

Schubert: Sonata „Arpeggione”
Mendelssohn Bartholdy: Sonata op. 58 nr. 2 în re major
O lucrare solo la alegerea candidatului dintre:
Ligeti: Sonata pentru violoncel solo
Hindemith: Sonata pentru violoncel solo op. 25 nr. 3
Penderecki: Divertimento pentru violoncel solo
George Crumb: Sonata pentru violoncel solo

Semifinala – cu pian

Enescu: Sonata în fa minor (opus postum).
O piesă de virtuozitate la alegerea candidatului dintre:
David Popper: Elfentanz, Spinning Song
Karl Davydov: At the Fountain
M. Rostropovich: Humoresque op.5

O lucrare la alegerea candidatului dintre:

Debussy: Sonata în re minor
Britten: Sonata în do major op. 65

Finala – cu orchestră
Un concert aparţinând unuia dintre compozitorii:

Dvorak, Elgar, Prokofiev (Simfonia concertantă în mi minor op. 125)
Şostakovici ( concertul nr. 1 op. 107 sau nr. 2 op. 126 )
Enescu (Simfonia concertantă op.8)

 • alexandru-totan

  Alexandru Totan

  România – născut la 5 martie 1992 – a început studiul violoncelului la vârsta de 7 ani cu unchiul său, Dan Totan, care ulterior avea să-i devină profesor la Liceul de Muzică George Enescu din București – în prezent este student în anul III la Universitatea Națională de Muzică București, la clasa prof. univ. dr…. Citeşte mai mult »

 • alexis-karaiskakis-nastos

  Alexis Karaiskakis Nastos

  Grecia – născut la 30 iunie 1987 – a început studiile muzicale la Conservatorul „Philippos Nakas” din Atena, la clasa prof. Anastasia Katochianou – în 2006 a continuat studiile la Conservatoire National de Region de Boulogne în Paris, cu profesorii Xavier Gagnepain (cello) și Hortense Cartier – Bresson (muzică de cameră) – a participat la… Citeşte mai mult »

 • anastasia-laskova

  Anastasia Laskova

  Rusia – născută la 15 martie 1989 – a absolvit cursurile Școlii Muzicale Centrale a Conservatorului de Stat Piotr Ilici Tchaikovsky din Moscova până în 2006, urmând apoi cursurile Școlii Superioare de Muzică Regina Sofia din Madrid, la clasa profesoarei Natalia Shakhovskaya – a participat la masterclassuri de violoncel susținute de Frans Helmerson, Antonia Meneses,… Citeşte mai mult »

 • anna-morozova

  Anna Morozova

  Rusia – născută la 1 aprilie 1991 – a început studiul violoncelului la 4 ani la Școala de Muzică Gnessin din Moscova, clasa prof. Natalia Zavarzina, iar în prezent este studentă la Conservatorul P. I. Tchaikowsky din Moscova, clasa prof. Natalia Shakhovskaya – a participat la cursuri de specializare susținute de David Geringas, Stefan Popov,… Citeşte mai mult »

 • antonio-dantonio

  Antonio d'Antonio

  Italia – născut la 29 octombrie 1980 – a început studiul muzicii la o vârstă fragedă, cântând la pian și apoi la violoncel – în prezent studiază compoziție și dirijat de orchestră – a participat la diverse masterclassuri susținute de E.Frascareli, Antonio Meneses, M. Brunello – membru în diverse formații camerale susține numeroase concerte în… Citeşte mai mult »

 • ariana-kashefi

  Ariana Kashefi

  Anglia – născută la 29 martie 1991 – a studiat la Royal Academy of Music cu Robert Max și la Royal College of Music cu Melissa Phelps; în prezent urmează cursurile de Master la Hochschule fur Musik – Hanns Eisler (Berlin) la clasa prof. Claudio Bohorquez – a participat la numeroase festivaluri și cursuri precum… Citeşte mai mult »

 • atanas-krastev

  Atanas Krastev

  Bulgaria – născut la 22 august 1988 – în 2007 a absolvit Școala Națională de Muzică Lyubomir Pipkovdin din Sofia și în 2012 a absolvit cursurile de Master, clasa prof. Anatoli Krastev la Academia Națională de Muzică din Sofia – în perioada 2011- 2014 a studiat în Madrid la Școala de Muzică Rejna Sofia cu… Citeşte mai mult »

 • benedict-kloeckner

  Benedict Klöeckner

  Germania – născut la 2 ianuarie 1989 – a studiat cu Martin Ostertag la HfM Karlsruhe din 2002, și cu Frans Helmerson la Programul de Master al Academiei Kronberg, unde a absolvit Masterul în 2012 – a colaborat cu Orchestra Radioului German, Orchestra Simfonică NDR, Orchestra Simfonică Radio MDR, și cu Orchestre de Cameră în… Citeşte mai mult »

 • cesar-martinez-bourguet

  Cesar Martinez Bourguet

  Mexic – născut la 5 decembrie 1983 – a absolvit cursurile muzicale academice la Centrul Cultural OllinYolitzli din Mexico, precum și cursurile Școlii de Muzică Moores din cadrul Universității din Houston, Texas și ale Universității Internaționale din Miami, Florida, la clasa profesorului Vardges Stepanian – a activat ca violoncelist principal în Orchestra X, Galveston și… Citeşte mai mult »

 • cristina basili

  Cristina Basili

  Austria – născută la 3 septembrie 1993 – începe studiul violoncelului la vârsta de 6 ani cu profesorul rus Vladimir Malinovsky, a continuat apoi cu violoncelistul şi pedagogul David Grigorian în Munchen – a participat la masterclassuri susținute de: Natalia Gutman, Antonio Meneses, Gustav Rivinius, Thomas Demenga, Reinhard Latzko. A concertat în diverse ţări din… Citeşte mai mult »

 • danila-ivanov

  Danila Ivanov

  Rusia – născut la 16 mai 1981 – a început studiile la Conservatorul din Moscova la clasa prof. L. Bourtchakova – în 1991 și 1992 a fost solist la numeroase concerte în Rusia; în 1993 a fost invitat la festivalul „Los Genios del Siglo 21″ în Buenos Aires – în 1994 a concertat în Elveția… Citeşte mai mult »

 • darima

  Darima Tcyrempilova

  Rusia – născută la 20 iunie 1991 – în prezent studiază la Școala Superioară de Muzică din Karlsruhe la clasa profeorului Lászlö Fenyö – a participat la masterclassuri susținute de profesorii A. Bonduryanskiy, C. Bohórquez, J.P. Maintz, M. Dmochowski, U. Clerici, H. Schiff, W.E. Schmidt Premii: premiul 3 și Premiul Special la Concursul „Kozopulov” (… Citeşte mai mult »

 • diana petre

  Diana Petre

  România – născută la 27 iulie 1985 – a absolvit Universitatea de Muzică din București; a colaborat cu Filarmonica George Enescu din București, Orchestra Națională Radio, Orchestra de Cameră Radio și a fost Membră a Cameratei Regale – a susținut concerte ca solistă în Cluj-Napoca cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat în 2004 și… Citeşte mai mult »

 • dmitry silvian

  Dmitry Silvian

  Ucraina – născut la 15 iunie 1987 – absolvent al Conservatorului de Muzică și Dans din Paris, unde a studiat cu profesorul Michel Strauss – în prezent își finalizează cursurile de Master la Conservatorul de Muzică din Paris la clasa profesorului Marc Coppey Premii: a câștigat premii la diverse competiții: Premiul I și Premiul Special… Citeşte mai mult »

 • Eun Sun Hong

  Eun–Sun Hong

  Coreea – născută la 8 ianuarie 1989 – i-a avut ca profesori pe Myung-Wha Chung, Lluis Claret, Frans Helmerson – a concertat în calitate de solist cu diverse orchestre: Filarmonica din Seul, Filarmonica din Tokyo, Filarmonica din Rusia, Orchestra de Camera Coreeană și altele Premii Premiul II la Concursul International „Penderecki” ( Polonia) Premiul I… Citeşte mai mult »

 • felipe garcia suarez

  Felipe Garcia Suarez

  Argentina – născut la 11 noiembrie 1987 – absolvent al Conservatorului Superior de Muzică de Aragon și al Conservatorului Superior de Muzică „Salvador Segui” (Spania) – în prezent este student la cursurile de Master ale Școlii Superioare de Arte din Arnhem (Olanda) la clasa profesorului Jeroen Reuling și profesorului Rene Berman – a participat la… Citeşte mai mult »

 • georgy-lomakov

  Georgy Lomakov

  Ucraina – născut la 5 ianuarie 1984; după numai 2 ani de la începerea studiului violoncelului câștigă premiul I la un concurs internațional din Uzbekistan – a debutat ca solist în America in Dallas, a susținut numeroase recitaluri în Europa și în Japonia – cel mai recent succes al său a fost obținerea Premiului I… Citeşte mai mult »

 • ion-storojenco

  Ion Storojenco

  Republica Moldova – născut la 20 noiembrie 1988 – absolvent al Universității de Muzică și Arte din Viena – în prezent studiază la Conservatorul Național superior de Muzică din Paris, la clasa profesorului Marc Coppey și a profesoarei Pauline Bartissol – în calitate de solist a concertat cu diverse Filarmonici din România și Republica Moldova:… Citeşte mai mult »

 • jean-carlos-jose-coronado-cabrices

  Jean Carlos Jose Coronado Cabrices

  Venezuela – născut la 4 noiembrie 1988 – absolvent al Academiei Latin Americane de violoncel. În prezent, studiază la Conservatorul Simon Bolivar – în 2012 a fost semifinalist în cadrul Concursului Internațional „Carlos Prieto” – a participat la masterclassuri susținute de profesorii Natalia Gutman, Philippe Tribot, Alisa Weilerstein, Francesco Stranno, Adalbert Skocic, Paul Desenne, Lucas… Citeşte mai mult »

 • joubert-solorzano-thibault

  Joubert–Solorzano Thibault

  Franța – născut la 11 aprilie 1992 – a absolvit Conservatorul din Angers, unde a studiat la clasa profesorului Zanotti – a participat la cursuri de măiestrie susținute de profesorii:Veronique Marin Queyras, Philippe Muller, Yvan Chifolleau, Jerome Pernoo, Yovan Markovitch – în prezent este student la Universitatea Națională de Muzică din București, la clasa profesorului… Citeşte mai mult »

 • kenta-uno

  Kenta Uno

  Japonia – născut la 25 iulie 1989 – a început studiul violoncelului la vârsta de 12 ani în Tokyo și a absolvit Conservatorul din Viena în 2013 – a studiat împreună cu profesorii Hiroyuki Kanaki, Nobuko Yamazaki, Fumiaki Kono, Joseph Luitz și Cecilia Ottensamer – a concertat în numeroase formații camerale și orchestrale în Japonia… Citeşte mai mult »

 • lev-sivkov

  Lev Sivkov

  Rusia – născut la 6 aprilie 1990 – în prezent este student la Academia de Muzică din Stuttgart (Germania), la clasa prof. C. Brotbek Premii Premiul I la Concursul „Dominick Cello Prize” (2009) Premiul I la Concursul „Gavrilin International Music Competition” in Rusia (2005) Premiul II la „Beethoven International Competition” (2010) Repertoriu Etapa I A…. Citeşte mai mult »

 • maxime-ganz

  Maxime Ganz

  Franța – născut la 6 octombrie 1983 – a studiat cu Mikhail Milman, Natalia Shakhovskaya (2002 – 2007) la „Escuela Superior de Musica Reina Sofia” în Madrid (Spania), Antonio Meneses (2007-2010) la „Musikhochschule” în Berna (Elveția) – a absolvit cursurile muzicale academice la Conservatorul din Strasbourg cu Jean Deplace, iar în vara anului 2012 a… Citeşte mai mult »

 • mykhailo-bezchastnov

  Mykhailo Bezchastnov

  Ucraina – născut la 9 martie 1995 – student la Odessa Stolyarsky Special Music School din Ucraina – a terminat Odessa Special Music School of Stolyarsky la clasa prof. Valentina Balon – Rymashevskaya Premii Premiul Festivalului Internațional de muzică „In guests at Ayvazovskiy” Feodosiya Premiul competiției Internaționale „Art of XI age” Vorzel (locul 2). Laureat al… Citeşte mai mult »

 • natalia-costiuc

  Natalia Costiuc

  Rusia – născută la 11 august 1989 – a studiat violoncelul la Şcoala de muzică „Serghei Rachmaninov” din Sankt Petersburg, Colegiul Naţional „Rimsky-Korsakov” din Sankt Petersburg (clasa profesorului Vasiliev) – din anul 2010 este studentă la Universitatea de Arte din Berlin, la clasa profesorului Peter Maintz – a participat la masterclassuri susţinute de: Suren Bragatuni… Citeşte mai mult »

 • octavian-alin-lup

  Octavian Alin Lup

  România – născut la 25 martie 1987 – absolvent al Liceului de Muzică din Cluj, la clasa domnilor profesori Rapa Gabriel și Todor Gabriela – absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, la clasa profesorului Marin Cazacu – a susținut numeroase concerte și recitaluri atât în țară, cât și în strainatate Maroc, Austria, Elveția,… Citeşte mai mult »

 • paolo-bonomini

  Paolo Bonomini

  Italia – născut la 9 iunie 1989 – a început studiul violoncelului sub îndrumarea prof. P. Perucchetti la Conservatorul L. Marenzio din Brescia, Italia – a obținut diploma de licență la clasa prof. Mario Brunello. A participat la masterclassuri de violoncel susținute de Giovanni Sollima și Enrico Dindo – în vara anului 2012 a absolvit… Citeşte mai mult »

 • raphael-lang

  Raphael Lang

  Franța – născut la 23 iunie 1990 – finalist la Concursul pentru tinere talente din muzică (2008) – a absolvit în 2013 Royal Academy la clasa profesorului David Strange – membru în diverse orchestre: Briten Sinfonia, Royal Academy soloists, EUYO, a colaborat cu London Symphony Orchestra în stagiunea 2012- 2013 – a participat la masterclassuri… Citeşte mai mult »

 • sang yhee

  Sang Yhee

  Coreea – născut la 18 octombrie 1988 – în prezent este înscris la Studiile Doctorale ale Școlii de Muzică din Manhattan – a studiat cu diverși profesori de violoncel – Julia Lichten, Joel Krosnick, David Soyer, Hans Jorgen Jensen, Harvey Shapiro, Irene Sharp, Jamie Guy, Jennifer Goss – a participat la masterclassuri susținute de profesorii… Citeşte mai mult »

 • sara-gabalawi

  Sara Gabalawi

  Statele Unite ale Americii – născută la 3 august 1991 – este studentă la Conservatorul din Amsterdam, a participat la diverse cursuri și festivaluri: „Young Euro Classic” , Festivalul „Pablo Casals”, „National Jeugd Orkest”, „Cello Festival Zutphen” – a participat la diverse masterclassuri susținute de profesori: Anner Bylsma, Dmitri Ferschtman, Laszlo Fenyo, Umberto Clerici, Allison… Citeşte mai mult »

 • sarah-kim

  Sarah Kim

  Australia – născută la 3 septembrie 1989 – a absolvit cursurile de Master în Muzică la Hochschule für Musik Freiburg, clasa prof. Jean-Guihen Queyras, iar în prezent urmează cursurile de Master – Muzică de Cameră la Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart, clasa prof. Conradin Brotbek – a concertat în formaţii camerale alături de… Citeşte mai mult »

 • sarah-rommel

  Sarah Rommel

  Statele Unite ale Americii – născută la 16 martie 1989 – în prezent este studentă la Universitatea Californiei de Sud – Los Angeles, la clasa prof. Ralph Kirshbaum și i-a avut ca profesori pe Peter Wiley (2007-2012), Efe Baltacigil (2003-2007) și Fiona Hesketh (2001-2003) – a participat la numeroase festivaluri precum Marlboro Music (2015), Ravinia… Citeşte mai mult »

 • semen lashkin

  Semen Lashkin

  Rusia – născut la 5 noiembrie 1989 – este student al Universității de Arte Folkwang (Essen, Germania), clasa prof. Young-Chang Cho – în 2013 a absolvit Conservatorul din Moscova P.I. Tchaikosky (Rusia), la clasa prof. Dmitriy Miller – a susținut recitaluri solo în St. Petersburg – House of Music, la Festivalul „Holland Music Sessions” și… Citeşte mai mult »

 • seo yung lee

  Seo Yung Lee

  Correa de Sud – născută la 15 noiembrie 1988 – a absolvit Liceul de arte Ye-won și Liceul de arte din Seul și obține diploma de licență în cadrul Universității din Seul; în prezent studiază la Universitatea de Muzică și Arte din Viena – este colaborator al Orchestrei simfonice Radio din Viena – a obținut… Citeşte mai mult »

 • stephan-buchmiller

  Stephan Buchmiller

  Germania – născut la 22 noiembrie 1990 – la vârsta de 4 ani a luat prima lecție de pian; doi ani mai târziu a început studiul violoncelului cu Christian Brunner; din 2012 este student la Academia de Muzică „Hanns Eisler” din Berlin, la clasa Prof. Stephan Forck – a participat la masterclassuri susținute de Miklos… Citeşte mai mult »

 • tony-rymer

  Tony Rymer

  Statele Unite ale Americii – născut la 10 iulie 1989 – în prezent este student la Hanns Eisler Hochschule für Musik, iar în perioada 2007-2013 a studiat la Conservatorul New England – a participat la numeroase festivaluri dintre care amintim Ravinia Steans Institute (2011, 2012), Perlman Music Program (2010) – a susținut recitaluri în Boston,… Citeşte mai mult »

 • yejin-ahn

  Yejin Ahn

  Coreea – născută la 8 martie 1991 – în prezent studiază la Univeristatea Națională din Seul, Coreea; a participat la festivaluri precum „Young Musicians Festival” (2009), „Euro Music Festival” (2013) Premii Premiul I la Concursul „Sungjung Music” (2010) Premiul I la Concursul „Joogang” (2011) Premiul I la Concursul „Ewha & Kyunghyang” (2009) Repertoriu Etapa I… Citeşte mai mult »

 • frans helmerson

  Frans Helmerson

  Violoncelistul suedez Frans Helmerson a studiat în Göteborg, Roma şi Londra cu G.Vecchi, G. Selmi şi W. Pleeth şi a avut privilegiul de a beneficia de îndrumarea şi susţinerea maestrului M. Rostropovitch. Frans Helmerson a concertat alături de orchestre importante sub bagheta unor dirijori de seamă printre care se numără Seiji Ozawa, Colin Davies, Neeme… Citeşte mai mult »

  Juriu Violoncel
 • Lluís Claret

  Lluís Claret

  Născut în Andorra în 1951, din părinţi catalani exilaţi, Lluís Claret a început studiile musicale la vârsta de 9 ani. Viitorul său muzical va fi marcat puternic de contactul său cu mari profesori ca Maurice Gendron, Radu Aldulescu şi Enric Casals (fratele lui Pablo Casals) care, dincolo de faptul că nu era un violoncellist, îi… Citeşte mai mult »

  Preşedintele juriului violoncel - Andorra
 • marin cazacu

  Marin Cazacu

  Născut pe 30 septembrie 1956 la Vidra-Ilfov, Marin Cazacu a studiat violoncelul la Liceul de muzică Dinu Lipatti din Bucureşti cu profesorul Ion Urcan, apoi la Conservatorul de stat Ciprian Porumbescu cu renumiţii profesori Serafim Antropov şi Aurel Niculescu. S-a perfecţionat la Weimar, cu profesorul Mezö Lászlo şi a fost asistentul maestrului Radu Aldulescu la… Citeşte mai mult »

  Juriu Violoncel
 • vladimir malinovski

  Vladimir Malinovski

  Vladimir Malinowski s-a născut în Rusia. Din 1971 până în 76 a studiat violoncelul ca instrument principal şi pedagogie la Hochschule Swerdlowsk şi studiază pentru a obţine următorul grad în muzică. Până în 1990 a colaborat cu Ural Philharmonic Orchestra ca solist violoncelist. În 1977, Vladimir Malinowski a câştigat un premiu la National Music Competition…. Citeşte mai mult »

  Juriu violoncel - Austria
 • daniela badoi

  Daniela Bădoi

  S-a născut în anul 1969 în Bacău (România). A început studiul pianului la vârsta de 6 ani, absolvind Liceul de Artă „George Enescu” din Bucureşti în anul 1987 şi Academia de Muzică din acelaşi oraş în 1993,unde a studiat pianul sub îndrumarea profesorilor Aurora Ienei şi Gabriel Amiraş. Începând cu anul 1993 activează ca pianist… Citeşte mai mult »

  Pianistă
 • eliza puchianu

  Eliza Puchianu

  Eliza Puchianu a absolvit Royal Irish Academy of Music, Irlanda, Dublin cu First Class Honorous, licenţiată în pian principal 2014, şi de asemenea a obţinut în cadrul aceleiaşi instituţii Diploma in Teaching Music and Performance 2010, la clasa profesorului Reamonn Keary. Cea mai recentă apariţie publică a sa a fost ca solista cu orchestra la… Citeşte mai mult »

  Pianistă
 • lorena tecu

  Lorena Țecu

  Născută la Craiova (România), pianista Lorena Ţecu este absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, unde a obţinut diplomele de licenţă şi master în pian, avându-i ca profesori pe Veronica Gaspar, C.I.Vovu şi Gheorghe Halmos. Lorena a obţinut Artist Diploma in Collaborative Piano la Boston University, unde a studiat împreună cu Shiela Kibbe. A… Citeşte mai mult »

  Pianistă
 • raluca ouatu

  Raluca Ouatu

  S-a născut la Piatra Neamţ în septembrie 1982, a inceput studiul pianului cu prof. Mihaela Spiridon şi Mircea Dan Raducanu la Liceul de Artă din oraşul natal şi apoi a continuat la Liceul de Muzică “Dinu Lipatti” din Bucureşti, prof. Magda Stănescu, Marcela Nistor, Ioana Minei, Ana Pitiş. In prezent este Lector Univ. Dr. al… Citeşte mai mult »

  Pianistă
 • simona strungaru

  Simona Strungaru

  Simona Strungaru este pianistă, dirjor de orchestră, orchestrator și compozitor de muzică de film. A absolvit masteratul la Conservatorul din Amsterdam la clasa de pian a reputatului profesor Jan Wijn. Tot la Amsterdam a studiat dirijat cu Lucas Vis. În România a absolvit masterul în dirijat orchestral la Universitatea Națională de Muzică București și este… Citeşte mai mult »

  Pianistă
 • verona maier

  Verona Maier

  Născută la București, pe 31 decembrie 1961, Verona Maier a început studiul pianului la vârsta de 6 ani, la Şcoala de Muzică şi Arte Plastice nr. 2 din Bucureşti. Din 1975 devine elevă a Liceului de Artă “George Enescu” din Bucureşti, pa care îl absolvă în 1980. În vara aceluiaşi an este admisă la Universitatea… Citeşte mai mult »

  Pianistă
 • viorela ciucur

  Viorela Ciucur

  Născută la Bucureşti, Viorela Ciucur a absolvit Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti (secţia Pian) în anul 1990, sub îndrumarea maeştrilor Constantin Ionescu-Vovu şi Suzana Szoereny. Imediat după absolvire a fost angajată, prin concurs, pe post de preparator universitar în cadrul aceleiaşi instituţii, la catedra de Pian, disciplina Acompaniament. A parcurs de atunci treptele activităţii didactice… Citeşte mai mult »

  Pianistă

Rezultate

Premiul I: Eun–Sun Hong (Coreea de Sud)

Premiul II: Tony Rymer (Statele Unite ale Americii)

Premiul III: Sarah Rommel (Statele Unite ale Americii)

FINALA:

Sarah Rommel (Statele Unite ale Americii)
Tony Rymer (Statele Unite ale Americii)
Eun–Sun Hong (Coreea de Sud)

SEMIFINALA:

Octavian Alin Lup (România)
Sarah Rommel (Statele Unite ale Americii)
Atanas Krastev (Bulgaria)
Tony Rymer (Statele Unite ale Americii)
Paolo Bonomini (Italia)
Eun–Sun Hong (Coreea de Sud)

ETAPA a II-a:

Georgy Lomakov (Ucraina)
Lee Seo Young (Coreea de Sud)
Octavian Alin Lup (România)
Sarah Rommel (Statele Unite ale Americii)
Atanas Krastev (Bulgaria)
Tony Rymer (Statele Unite ale Americii)
Paolo Bonomini (Italia)
Eun–Sun Hong (Coreea de Sud)
Natalia Costiuc (Rusia)
Danila Ivanov (Rusia)
Cristina Basili (Austria)
Sang Yhee (Coreea de Sud)

Etapa I:

 

Ateneul Român 12.09.2013 Ateneul Român 13.09.2014                     Ateneul Român              14.09.2014
Sivkov Lev 10.00 Cesar Bourguet 10.00 Ivanov Danila 10.00
Kim Sarah 10.25 Lee Seo Young 10.25 Basili Cristina 10.25
Lomakov Gyorgy 10.50 Antonio d’Antonio 10.50 Bezchastnov M. 10.50
pauză Octavian Lup 11.15 Ganz Maxime 11.15
Gabalawi Sarah 11.35 pauză Yhee Sang 11.40
Kashefi Ariana 12.00 Sarah Rommel 12.10
Jean Carlos Coronado 12.25 Krastev Atanas 12.35
Tony Rymer 13.00
Bonomini Paolo 13.25
pauză
Lang Raphael 16.00
Stephan Buchmiller 16.25
Hong Eun Sun 16.50
pauză
Natalia Costiuc 17.30
Dmitry Silvian 17.55
Kenta Uno 18.20