Rezultate

Premiul I: Zlatomir Fung (Statele Unite ale Americii)

Premiul II:  Anastasia Kobekina (Rusia)

Premiul III: Mon-Puo Lee (Spania)

Finala

Anastasia Kobekina (Rusia)
Mon-Puo Lee (Spania)
Zlatomir Fung (Statele Unite ale Americii)

Semifinala

Anastasia Kobekina (Rusia)
Ayano Kamimura (Japonia)
Mon-Puo Lee (Spania)
Jamal Aliyev (Turcia)
Zlatomir Fung (Statele Unite ale Americii)
Octavian Lup (România)

Etapa a II-a

08.08.2016
Anastasia Kobekina (Rusia) – 16.00
Anastasia Feruleva (Olanda) – 16.40
Ion Storojenco (România) – 17.20
(pauză)
Ayano Kamimura (Japonia) – 18.30
Makio Horie (Japonia) – 19.10
Mon-Puo Lee (Spania) – 19.50

09.09.2016
Cho Yoon Kyung (Coreea de Sud) – 16.00
Jamal Aliyev (Turcia) – 16.40
Bumjum Kim (Franța) – 17.20
(pauză)
Zlatomir Fung (Statele Unite ale Americii) – 18.30
Woochan Jeong (Coreea de Sud) – 19.10
Octavian Lup (România) – 19.50


ETAPA I:

4.09   UNMB 5.09   UNMB 6.09   UNBM
10:00 Min Chan Heung 10:00 Horie Mako 10:00 Sunggeun Park
10:25 Urena Hevia Gabriel 10:25 Lee Kang-Hyun 10:25 Endre Stankovsky
10:50 Kobekina Anastasia 10:50 Mon-Puo Lee 10:50 Octavian Lup
11:15 Feruleva Anastasia 11:15 Cho Yoon-Kyung
11:40 Pauză   11:40 Pauză  
12:00 Macherel Constantin 12:00 Alyev Jamal
12:25 Hallikainen Markus 12:25 Yhee Sang Jun
12:50 Yi Yoonha 12:50 Basile Auslander
13:15 Rabbani Aldangor 13:15 Lee Kyungjun
13:40 Pauză de prânz 13:40 Pauză de prânz
15:40 Storojenco Ion 15:40 Kim Bumjun
16:05 Kamimura Ayano 16:05 Fung Zlatomir
16:30 Perlova Aleksandra 16:30 Song Minje
16:55 Arias Daniel 16:55 Petr Vaclav
17:20 Pauză 17:20 Pauză
17:40 Dong-Yeol Lee 17:40 Van Keulen Volodia
18:05 Zhang Naduo 18:05 Jeong Woochan
18:30 Stasevskij Lukas 18:30 Bacelar Sophia
18:55 Lee Minjin 18:55 Krastev Atanas
 • alexandra gutu

  Alexandra Guțu

  Violoncelista ALEXANDRA GUȚU, născută la Timişoara, a început studiul violoncelului la 8 ani, primul ei profesor fiind Zimmer Simion. La doar 12 ani a concertat cu orchestra Liceului de Muzică, iar ca studentă, la Conservatorul din Bucureşti, a studiat cu renumitul profesor Serafim Antropov. Talentul ei a fost recunoscut la cele mai prestigioase concursuri internaţionale,… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

  Juriu Violoncel
 • arto_noras_2

  Arto Noras

  Arto Noras, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți finlandezi, se bucură de reputația unui violoncelist de talie mondială. Lăudându-i virtuozitatea impecabilă, naturală, aparent lipsită de eforturi, criticii au comentat și expresivitatea puternică a interpretării lui Noras. Entuziasmul său uriaș și calitățile deosebite de muzician se extind și la muzica de cameră și predat. Printre multiplele… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • David Geringas

  David Geringas

  Violoncelistul și dirijorul lituanian David Geringas aparține elitei muzicale de astăzi. Un repertoriu neobișnuit de vast, de la barocul timpuriu la compoziții contemporane, reprezintă dovada flexibilității și curiozității artistului. Rigoarea sa intelectuală, versatilitatea sa stilistică, simțul său melodic și senzualitatea tonului său i-au adus laude în lumea întreagă. Studentul lui Rostropovici și câștigătorul medaliei de… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • frans helmerson

  Frans Helmerson

  Violoncelistul suedez Frans Helmerson a studiat în Göteborg, Roma şi Londra cu G.Vecchi, G. Selmi şi W. Pleeth şi a avut privilegiul de a beneficia de îndrumarea şi susţinerea maestrului M. Rostropovitch. Frans Helmerson a concertat alături de orchestre importante sub bagheta unor dirijori de seamă printre care se numără Seiji Ozawa, Colin Davies, Neeme… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

  Juriu violoncel - Suedia
 • julius berger Foto Behrbohm, Augsburg

  Julius Berger

  JULIUS BERGER Născut la Augsburg, în 1954, Julius Berger a studiat la Musikhochschule din Munchen, Germania sub îndrumarea profesorilor Walter Reichardt și Fritz Kiskalt. Mai târziu, el a studiat la Mozarteum, Salzburg, Austria, cu Walter Reichardt and Fritz Kiskalt (devenind asistentul acestuia între anii 1979-1982) și la Universitatea din Cincinnati, Statele Unite, cu Zara Nelsova… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

  Juriu Violoncel
 • marin cazacu

  Marin Cazacu

  Născut pe 30 septembrie 1956 la Vidra-Ilfov, Marin Cazacu a studiat violoncelul la Liceul de muzică Dinu Lipatti din Bucureşti cu profesorul Ion Urcan, apoi la Conservatorul de stat Ciprian Porumbescu cu renumiţii profesori Serafim Antropov şi Aurel Niculescu. S-a perfecţionat la Weimar, cu profesorul Mezö Lászlo şi a fost asistentul maestrului Radu Aldulescu la… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

  Juriu violoncel - România
 • mirel iancovici photo gabor lorand

  Mirel Iancovici

  Mirel Iancovici s-a născut în România. După studiile desfășurate la Conservatorul din București sub îndrumarea lui Serafim Antropov, apoi cu Radu Aldulescu și Paul Tortelier, el a câștigat multe concursuri internaționale importante cum ar fi: “Gaspar Cassado” Florența, Italia – Premiul I și câteva premii speciale; “Concursul de Violoncel Imperial Tobacco ” Bristol, Marea Britanie… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

  Juriu Violoncel
 • natalia gutman

  Natalia Gutman

  Natalia Gutman este una dintre cele mai admirate artiste ale lumii, iar publicul și criticii o numesc adesea „Regina violoncelului”. Prestigiul său se reflectă în numeroasele premii importante pe care le deține: Artistul Național al URSS (1991), Premiul de Stat al Federației Ruse (2000), „Bundesverdienstkreuz 1. Klasse” al Republicii Federale Germania (2005), Premiul Șostakovici (2002… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • PhilippeMuller

  Philippe Muller

  Născut în Alsacia, Philippe Muller a fost crescut în tradițiile muzicale franceză și germană ale provinciei. Și-a menținut deschiderea față de diferite culturi și a urmat o carieră polivalentă, interpretând un repertoriu vast, nu numai ca solist, ci și ca membru al diverselor ansambluri de muzică de cameră. În anul 1970, împreună cu Jacques Rouvier… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Aldangor Rabbani

  Rabbani ALDANGOR

  KAZAHSTAN – data nașterii: 24 septembrie 1993 – studiază la Music School of Karaganda cu Zoya Kuznetsova – a colaborat ca solist alături de Orchestra Simfonică din Karaganda, Orchestra Conservatorului Moscova, Orchestra Simfonică de Stat Moscova. – a concertat sub bagheta unor dirijori precum Andrei Averin (Moscova), Peter Gribanov (S. Petersburg) – a urmat cursuri… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Jamal Aliyev

  Jamal ALIYEV

  TURCIA – data nașterii: 2 septembrie 1993 – în prezent este student la Royal College of Music – a concertat în Europa și Asia în săli precum The Wigmore Hall (Londra), Royal Festival Hall (Londra), The Windsor Castle (London), The Menuhin Hall (London), Forbidden City Concert Hall (Beijing), Reims Cathedral (France) Premii: Eastbourne Concerto Competition… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Daniel Arias

  Daniel ARIAS

  VENEZUELA – data nașterii: 29 aprilie 1990 – studiază cu Phillipe Müller la Conservatorul din Aulnay Sous Bois, Franța, apoi urmează cursurile de muzică barocă și muzică contemporană la Conservatorul Versailles, în prezent este studentul lui Troels Svane la Conservatorul din Lübeck, Germania – a concertat alături de Orchestra Simfonică Radio din Praga și Orchestra… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Basile Auslander

  Basile AUSLAENDER

  ELVEŢIA – data nașterii: 7 noiembrie 1996 – a absolvit cursurile de licenţă şi de masterat sub îndrumarea prof. François Salque, în cadrul Conservatoire de Lausanne – a concertat în formaţii camerale, festivaluri ca Paléo Festival în Elveția în cadrul Orchestre des Continents și în săli precum Esplanade Concert Hall Premii: Premiul I la Swiss… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Sevac Avanesyan

  Sevak AVANESYAN

  ARMENIA – data nașterii: 17 martie 1989 – cel mai tânăr absolvent al Conservatorului Regal din Bruxelles (la vârsta de 13 ani) – la 19 ani termină studiile cu prof. Viviane Spanoghe, primind înalta distincție; din 2009 este admis la clasa violoncelistului Claudio Bohorquez la Hans Eissler Musikhochschule în Berlin – a concertat în Europa,… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Sophia Bacelar

  Sophia BACELAR

  STATELE UNITE ALE AMERICII  – data nașterii: 31 ianuarie 1996 – a absolvit în 2014 cursurile de licență ale Conservatorului National Supérieur de Paris în clasa prof. Philippe Muller – a concertat în calitate de solistă și a susținut recitaluri solo și camerale în Europa, Asia, America de Nord – printre locațiile unde a susținut… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Yoon-Kyung Cho

  Yoon Kyung CHO

  Yoon Kyung CHO – data nașterii: 6 martie 1989 – a absolvit studiile de licență în cadrul Seoul National University, sub îndrumarea Prof. Chung Sim Baik – a absolvit cursurile de masterat în cadrul The Juilliard School, sub îndrumarea Prof. Timothy Eddy – a urmat cursuri de excelență sub îndrumarea lui Gautier Capuçon cu sprijinul… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Dong Yeol Lee

  Lee DONG YEOL

  COREEA DE SUD – data nașterii: 27 noiembrie 1996 – a studiat în Coreea de Sud la Universitatea Națională de Arte – a susținut concerte alături de Orchestra Filarmonică Gyeonggi (2016), Orchestra Filarmonică Busan, Orchestra Simfonică Coreeană, Orchestra Simfonică KNIGA, Orchestra Liceului de Arte Seoul, precum și recitaluri Premii: Premiul I la Dong-A Newspaper Competition… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Anastasia Feruleva

  Anastasia FERULEVA

  OLANDA – data nașterii: 31 martie 1992 – a studiat la Școala de Muzică a Conservatorului din Sankt Petersburg, la Conservatorul Regal din Haga și la String Quartet Academy in Amsterdam – a urmat cursuri de măiestrie cu Gary Hoffman, Reinhard Latzko, Luise Hopkins, Arto Noras, Dmitry Ferschtman, Godfried Hoogeveen, Miklós Perényi, Antonio Meneses, Harro Ruijsenaars,… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Zlatomir Fung

  Zlatomir FUNG

  STATELE UNITE ALE AMERICII – data nașterii: 11 aprilie 1999 – este în ultimul an de studii la secțiunea Muzică de Cameră în cadrul New England Conservatory Preparatory School – a concertat în calitate de solist în numeroase orchestre precum Santa Cruz Symphony, The Boston Pops Orchestra, The Peninsula Orchestra, The Grand Rapids Symphony, Symphony… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Markus Hallikainen

  Markus HALLIKAINEN

  FINLANDA – data nașterii: 31 august 1987 – a studiat la Espoo Music Institute, la Sibelius-Academy cu prof. Arto Noras și Martti Rousi și la Zurcher Hochschule der Künste cu prof. Raphael Wallfisch – a fost solicitat să interpreteze un recital pentru Fundația Tinerilor Muzicieni din Elveția – a interpretat în calitate de solist alături de Turku Philharmonic Orchestra,… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Makio Horie

  Makio HORIE

  JAPONIA – data nașterii: 11 iunie 1990 – din 2010 a studiat la Tchaikovsky Moscow State Conservatory la clasa prof. N. Shakhovskaya – a concertat alături de orchestre precum Kansai Philharmonic Orchestra (2005), Nagaokakyo Chember Ensemble (2005, 2007), Osaka Philharmonic Orchestra (2007), Japan Century Symphony Orchestra (2009, și în Rusia alături de Kirov Symphony Orchestra… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Woochan Jeong

  Woochan JEONG

  COREEA DE SUD – data nașterii: 25 mai 1999 – a absolvit cursurile de licenţă în cadrul Korea National University of Arts – a susţinut numeroase concerte alaturi de Gyeonggi Philharmonic Orchestra, Suwon Philharmonic Orchestra, Youth Orchestra și Chamber Ensemble Premii: Premiul II la International Tchaikovsky Competition for Young Musicians (Moscova); Premiul I la Sungjung Competition;… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Ayano Kamimura

  Ayano KAMIMURA

  JAPONIA – data nașterii: 8 noiembrie 1990 – a studiat la Toho Highschool of Music, Hochschule für Musik und Theater Hamburg, avându-l ca profesor pe Arto Noras – a urmat cursuri de măiestrie susținute de Gary Hoffmann la the Summer International Music Academy of the Salzburg Mozarteum Music College, Frans Hermerson la Kronberg Academy și… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Bumjun Kim

  Bumjun KIM

  FRANȚA – data nașterii: 13 decembrie 1994 – a început studiul violoncelului în Franța, iar la 15 ani a fost admis la Conservatorul Național de Muzică din Paris – a continuat studiile la Hochschule für Musik und Theater Felix Mendelssohn-Bartholdy din Leipzig și Hanns Eisler Musik Hochschule din Berlin – de-a lungul anilor a primit… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Anastasia Kobekina

  Anastasia KOBEKINA

  RUSIA – data nașterii: 26 august 1994 – din 2012 studiază în cadrul Kronberg Academy Masters sub îndrumarea lui Frans Helmerson; – a absolvit cursurile de Masterat în cadrul Yale University-Master of Music and Master of Musical of Arts, sub îndrumarea Prof. Aldo Parisot – a concertat atât in calitate de solistă dar și ca… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Atanas Krastev

  Atanas KRASTEV

  BULGARIA – data nașterii: 22 august 1988 – a studiat în Sofia la Școala Națională de Muzică Lyubomir Pipkov și la Academia Națională de Muzică, apoi la Escuela de Música Rejna Sofia din Madrid. Are titlul de Doctor în Muzică – a urmat cursuri de măiestrie cu David Geringas, Frans Helmerson, Arto Noras, Natalia Gutman,… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Kang-Hyun Lee

  Kang-Hyun LEE

  COREEA DE SUD – data nașterii: 14 aprilie 1994 – a studiat la Liceul de Arte din Seoul, Universitatea Uslan și Universitatea Națională de Arte din Coreea – a concertat alături de Czech Virtuosi Orchestra of Brno Czech, Aloysius Orchestra, Korean Symphony Orchestra, Tongyeong Festival Orchestra Busan Youth Orchestra, precum și în numeroase recitaluri Premii:… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Kyungjun Lee

  KyungJun LEE

  COREEA DE SUD – data nașterii: 3 octombrie 1992 – a studiat la Universitatea Națională de Arte Coreea de Sud și Academia Norvegiană de Muzică – a colaborat cu Changwon Philharmonic Orchestra, Sunhwa Orchestra, Asia Festival Orchestra, Prime Philharmonic Orchestra și a interpretat în diverse ansambluri de muzică de cameră – a cântat în cadrul… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Minjin-Lee

  Minjin LEE

  COREEA DE SUD – data nașterii: 22 mai 1991 – a absolvit studiile de licență la Conservatorul Yong Siew Toh din Singapore sub îndrumarea Prof. Qin Li Wei, şi studiile de master in cadrul Hannover Musik Hochschule – susține în prezent concerte camerale şi performante solo în Hanovra, Coreea de Sud şi Singapore – a… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Mon-puo Lee

  Mon – Puo LEE

  SPANIA – data nașterii: 19 decembrie 1993 – a absolvit studiile de licenţă în cadrul Escuela Superior de Música Reina Sofía, sub îndrumarea Prof Natalia Shakhovskaya – din 2015 studiază în cadrul UDK Berlin sub îndrumarea lui Jens Peter Maintz – a colaborat cu diverse orchestre în calitate de solist: Chamber Orchestra of Andrés Segovia,… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Octavian Lup (2)

  Octavian LUP

  ROMANIA – data nașterii: 25 martie 1987 – absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, la clasa maestrului Marin Cazacu, își continuă studiile la Conservatorul Național Superior din Paris, unde îi are ca mentori pe celebrii violonceliști Roland Pidoux si Xavier Philips – în prezent este doctorand bursier la Universitatea Națională de Muzica București,… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Constantin Macherel

  Constantin MACHEREL

  ELVEŢIA – data nașterii: 18 iunie 1991 – începe studiul violoncelului la 6 ani, având primul recital la 12 ani, iar în 2007 intră la Conservatorul din Lausanne unde studiază cu Susan-Rybicki-Varga – urmează cursurile de master la Musik-Academie Basel, unde studiază cu Ivan Monighetti; din 2014 Constantin este elevul lui Raphael Wallfisch la Zrcher… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Chan Heung Min

  Chan Heung MIN

  COREEA DE SUD  – data nașterii: 28 septembrie 2000 – a studiat la Gajwa Elementary School (2008-2013), iar în prezent studiază la Korean National Institute for Gifted in Arts Premii: Premiul I la Concursul Yewon (2011); Premiul I la The Violin Association of Koreea Competition (2014); Premiul I la Concursul Ewhakyunghyang (2015) Program First Round… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Aleksandra Perlova

  Aleksandra PERLOVA

  RUSIA – data nașterii: 21 aprilie 1990 – a absolvit studiile de licență în cadrul P.I. Tchaikovsky Conservatory din Moscova, și studiile post universitare în aceeași instituție sub îndrumarea Nataliei Gutman – a luat parte în cadrul festivalurilor și cursurilor de masterclass precum Moscow meets friends (Moscova); Oleg Kagan (Germania) – a urmat cursuri de… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Václav Petr

  Václav PETR

  CEHIA – data nașterii: 24 martie 1990 – a absolvit cursurile de licenţă în cadrul Universitat der Kunste în Berlin, sub îndrumarea prof. Wolfgang Boettcher, iar în anul 2015 şi-a finalizat studiile la Praga sub atenta îndrumare a lui Michal Kaňka – a susţinut numeroase concerte alături de Prague Chamber Orchestra, Czech Philharmonic, Pilsen Philharmonic, Janáček… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Minje Song

  Minje SONG

  COREEA DE SUD – data nașterii: 29 iulie 1995 – a concertat în calitate de solist în diferite formații camerale Beijing Music Conservatory Chamber Concert; KNUA Night of Chamber Music Concert; dar și în cadrul altor reprezentații KNUA Cello Series Recital alături de Chloe Mun la pian; Kumho Young Artist Cello Recital; KNUA Cello Ensemble… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Endre Stankowsky

  Endre Ferenc Stankowsky

  UNGARIA – data nașterii: 7 iulie 1988 – în 2010 a absolvit Liszt Ferenc Academy of Music în Budapesta, iar din 2012 urmează cursurile Universität für Musik und darstellende Kunst Viena, sub îndrumarea prof. Rudolf Leopold, Andrea Molnar – în cadrul cursurilor de măiestrie a studiat cu Ádám Károly, Josef Pothoransky, Róbert Nagy, Tamás Mérei,… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Lukas Stasevskij

  Lukas Stasevskij

  FINLANDA | FINLAND – data nașterii: 18 iulie 1987 – a absolvit cursurile de Masterat 2014-2015 Sibelius Academy/ MA Music Performance sub îndrumarea Prof. Martti Rousi; 2013-2014 Basel Musikakademie/ MA in Soloist Specialized Music Performance, Ivan Monighetti; 2007-2013 Sibelius Academy/ MA Music Performance, Prof. Arto Noras – a concertat în calitate de solist alături de… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Storojenco Ion

  Ion STOROJENCO

  ROMANIA – data nașterii: 20 noiembrie 1988 – absolvent al cursurilor Colegiului de Muzică Sigismund Toduță din Cluj-Napoca, sub îndrumarea prof. Adalbert Torok, şi ale Universității de Muzică şi Arte Interpretative din Viena, în clasa prof. Valentin Erben şi Robert Nagy – îşi continuă ulterior cursurile în cadrul Conservatorului Superior din Paris, sub îndrumarea prof…. Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Park SUNGGEUN

  Park SUNG-GEUN

  COREEA DE SUD – data nașterii: 20 septembrie 1993 – a absolvit cursurile de licență în cadrul Korea National University of Arts sub îndrumarea prof. Kangho Lee si studiile de master în cadrul Arts Gifted Preparatory School of Korea National University of Arts sub îndrumarea Prof. Sangmin Park si Yunjeong Bu – a concertat în… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Gabriel Ureña Hevia

  Gabriel UREÑA HEVIA

  SPANIA – data nașterii: 21 noiembrie 1989 – a absolvit cursurile de licență în cadrul Oviedo Conservatoire, urmând studii post universitare în cadrul Fiesole Music School și cursuri de masterat în cadrul Conservatorului din Viena, ambele sub îndrumarea Nataliei Gutman – a susținut numeroase concerte alături de artiști precum Leo Nucci, Edita Gruberoba, Ainhoa Arteta,… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Ensemble Messian

  Volodia VAN KEULEN

  FRANȚA – data nașterii: 27 decembrie 1993 – este admis la numai 17 ani în cadrul Conservatoire National Supérieure de Musique de Paris la clasa profesorilor Roland Pidoux și Xavier Philips – a concertat atât în calitate de solist, precum și ca membru în numeroase orchestre și festivaluri, cum ar fi Festival International de la… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Sang Yhee (1)

  Sang Jun YHEE

  STATELE UNITE ALE AMERICII  -data nașterii: 18 octombrie 1988 -studiază în prezent la Lübeck Academy of Music, din Germania (la clasa prof. Troels Svane). A mai studiat la Manhattan School of Music din New York cu prof. Julia Lichten, The Juilliard School of Performing Arts (la clasa prof. Joel Krosnick) și Northwestern University din Chicago… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Yoonha Yi

  Yoonha YI

  COREEA DE SUD – născută la 26 decembrie 1989 – a absolvit studiile de licenţă în cadrul Universitatii din Coreea de Sud, sub îndrumarea Prof. Myung-Wha, Chung, Hyoungwon Chang, şi Kangho Lee -a absolvit cursurile de Masterat în cadrul Yale University- Master of Music and Master of Musical of Arts, sub îndrumarea Prof. Aldo Parisot… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Naduo Zhang

  Naduo ZHANG

  - data nașterii: 11 august 1995 – în 2008 a absolvit cursurile școlii generale afiliate Conservatorului din Shanghai, iar în 2011 a inceput să studieze sub îndrumarea Prof. Min Cao – în 2010 a fondat alături de colegii săi The Mix Quartet – a concertat atât în calitate de solist, cât și ca membru, în… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • angela draghici

  Angela Draghicescu

  Născută la 18 aprilie 1981, în Bucureşti, Angela Drăghicescu și-a început studiile de pian la vârsta de 4 ani cu Marietta Leonte continuând Liceul de Artă “George Enescu” din Bucureşti  pe care l-a absolvit în 1999. Printre profesorii cu care a lucrat s-au numărat Ada Ulubeanu, Josette Hirsu și Cristina Georgescu. În anul 2000 a… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • daniela-badoi

  Daniela Bădoi

  DANIELA BĂDOI s-a născut în anul 1969 în Bacău (România). A început studiul pianului la vârsta de 6 ani, absolvind Liceul de Artă „George Enescu” din Bucureşti în anul 1987 şi Academia de Muzică din acelaşi oraş în 1993,unde a studiat pianul sub îndrumarea profesorilor Aurora Ienei şi Gabriel Amiraş. Începând cu anul 1993 activează… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • Iulian_Ochescu

  Iulian Ochescu

  Pianistul Iulian Ochescu s-a născut în anul 1993 într-o familie de muzicieni. A început studiul pianului la Colegiul Național de Muzică “George Enescu” din București, absolvind la clasa Prof. Gabriela Enășescu. În prezent este student în anul IV în cadrul Universității Naționale de Muzică din București, la clasa Prof. univ. Dr. Dana Borșan.  Este câștigător… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

 • V. Ciucur

  Viorela Ciucur

  Născută la Bucureşti, a absolvit Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti (secţia Pian) în anul 1990, sub îndrumarea maeştrilor Constantin Ionescu-Vovu şi Suzana Szoereny. Imediat după absolvire a fost angajată, prin concurs, pe post de preparator universitar în cadrul aceleiaşi instituţii, la catedra de Pian, disciplina Acompaniament. A parcurs de atunci treptele activităţii didactice până la… Citeşte mai mult »

  Citeşte mai mult »

Rezultate preselecție

Felicitări! Concurenții sunt afișați în ordine alfabetică.

ALIYEV JAMAL
ANTIKAINEN BEATA (retras)
ARIAS DANIEL
AVANESYAN SEVAK (retras)
BACELAR SOPHIA
BASILE AUSLÄNDER
BECK MICHAL (retras)
CHO YOON-KYUNG
COHEN WEISSERT ELIA (retras)
COSTIUC NATALIA (retras)
DÍAZ ALEJANDRA (retras)
DONG-YEOL LEE
FERULEVA ANASTASIA
FUJII JUNKO (retras)
FUNG ZLATOMIR
HALLIKAINEN MARKUS
HEUPEL MICHAEL (retras)
HORIE MAKIO
JEONG WOOCHAN
JEONGHEON NAM (retras)
KAMIMURA AYANO
KIM STANISLAS (retras)
KIM BUMJUN
KOBEKINA ANASTASIA
KOSHKINA ANNA (retras)
KRASTEV ATANAS
LAI BENJAMIN (retras)
LEE SUJIN (retras)
LEE HAN (retras)
LEE KYUNGJUN
LEE GILJAE (retras)
LEE KANG-HYUN
LEE MINJIN
LOMAKOV GEORGIY (retras)
MACHEREL CONSTANTIN
MIN CHAN HEUNG
PERLOVA ALEKSANDRA
PETR VÁCLAV
POPOV DANILA (retras)
RABBANI ALDANGOR
RAYMOND-FRISET NOEMIE (retras)
SCHMIDT-BARTHA FLORIAN (retras)
SONG MINJE
STANKOWSKY ENDRE
STASEVSKIJ LUKAS
STOROJENCO ION
SUNGGEUN PARK
UNGERLEIDER TAVI (retras)
UREÑA HEVIA GABRIEL
VAN KEULEN VOLODIA
XIE TIAN (retras)
YI YOONHA
YHEE SANG JUN
ZHANG NADUO

——————————————————-
Laureați ai unor concursuri internaționale, membre World Federation of International Music Competitions:

OCTAVIAN LUP (George Enescu International Competition)
MON-PUO LEE (Isangyun Competition)
CLARA POUVREAU (Bach Competition)

Regulament violoncel

I. CALENDARUL CONCURSULUI

Concursul de Violoncel are două etape eliminatorii, semifinala şi finala – concertul cu orchestră.
Tragerea la sorţi se va desfăşura în data de 3 septembrie 2016.

Etapa I (eliminatorie) se va desfăşura în zilele de 4, 5 şi 6 septembrie 2016.
Durata programului: aprox. 25 de minute.

Etapa a II-a (eliminatorie) se va desfăşura în 8 şi 9 septembrie 2016.
Durata programului: aprox. 40 minute.

Semifinala se va desfăşura în data de 11 septembrie 2016.
Durata programului: aprox. 40 minute.

Repetiţia cu orchestră pentru etapa finală a Concursului va avea loc în data
de 12 septembrie 2016.

Finala concursului, concertul cu orchestra, se va desfăşura în data de 13
septembrie 2016.

Rezultatele fiecărei etape vor fi anunţate de către Secretariatul Concursului
la finalul acesteia, imediat după deliberarea juriului.

II. REPERTORIUL CONCURSULUI

Programul prezentat de candidat în Buletinul de înscriere în concurs rămâne definitiv şi nu poate fi modificat.
Fiecare candidat îşi stabileşte ordinea de prezentare a lucrărilor din programul
fiecărei etape.
Toate lucrările vor fi interpretate din memorie, cu excepţia sonatelor cu pian şi a lucrărilor compuse de George Enescu.

Etapa I

1. Un capriciu sau un studiu la alegerea candidatului dintre:
– Alfredo Piatti op. 25 (nr. 2, 6 sau 10)
– David Popper op. 73 (nr. 29 sau nr. 33)

2. Bach: un preludiu, la alegerea candidatului, din:
– Suita nr. 4, 5 sau 6

3. Haydn: la alegerea candidatului, prima parte cu cadenţă din:
– Concertul nr. 1 în Do Major (Hob VII b:1)
– Concertul nr. 2 în Re Major (Hob VII b:2)

Etapa II

1. O lucrare, la alegerea candidatului, dintre:
– Schubert: Sonata „Arpeggione”
– Mendelssohn Bartholdy: Sonata op. 58 nr. 2 în Re Major

2. O lucrare solo la alegerea candidatului dintre:
– Ligeti: Sonata pentru violoncel solo
– Hindemith: Sonata pentru violoncel solo op. 25 nr. 3
– Penderecki: Divertimento pentru violoncel solo
– Crumb: Sonata pentru violoncel solo

Semifinala (cu pian)

1. Enescu: Sonata în fa minor (opus postum)

2. O piesă de virtuozitate, la alegerea candidatului, dintre:
– David Popper: Elfentanz, Spinning Song
– Karl Davydov: At the Fountain
– M. Rostropovich: Humoresque op. 5

3. O lucrare, la alegerea candidatului dintre:
– Debussy: Sonata în re minor
– Britten: Sonata în Do Major op. 65

Finala (cu orchestră)

Un concert aparţinând unuia dintre compozitorii: Dvorak, Elgar, Prokofiev (Simfonia concertantă în mi minor op. 125), Şostakovici (Concertul nr. 1 op. 107), Enescu (Simfonia concertantă op. 8)