• EUN-SUN HONG

  Recitaluri si Concerte Extraordinare

  Sâmbătă 10.09 19:00 Ateneul Român

  Sala Mare a Ateneului Român, 19.00

  Recital EUN-SUN HONG (câştigătoarea Concursului Internațional „George Enescu”, secțiunea Violoncel, ediția 2014)
  THOMAS HOPPE (pian)

  Program:
  Beethoven – Șapte variații “Bei Männern, welche Liebe fühlen” WoO 46
  Shostakovich – Sonata pentru violoncel op. 40
  Schumann – Adagio și Allegro op.70
  Poulenc – Sonata pentru violoncel și pian FP 143

 • eun-sun-hong-300x450

  Eun-Sun Hong

  Eun-Sun Hong s-a născut în Seoul , în 1989 și a început să cânte la violoncel la vârsta de 9 ani. A primit lecții de la Myung-Wha Chung în Seoul și de la Lluis Claret la  Escola Municipal de Música Victoria dels Angels in Barcelona din 2005 până în 2008, iar din 2008 studiază alături… Citeşte mai mult »

 • thomas-hoppe-300x417

  Thomas Hoppe

  Thomas Hoppe și-a câștigat o remarcabilă reputație de pianist în cadrul unor ansambluri de muzică de cameră sau acompaniator. El cântă adesea alături de instrumentiști sau cântăreți în Statele Unite și Europa. A colaborat cu muzicieni de renume precum tzhak Perlman, Joshua Bell, Antje Weithaas, Mihaela Martin, Stefan Milenkovich, Jens Peter Maintz, Alban Gerhardt, Tabe… Citeşte mai mult »

  Pian
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole