• Caterina-Di-Cecca-CV_1

  Caterina Di Cecca

  Caterina Di Cecca, născută în 1984 la Leiden, a studiat Compoziție la Concervatorul “Santa Cecilia” din Roma cu Luciano Pelosi. De asemenea, a obținut diploma de Master  – specializarea Pian, de la aceeași instituție. Totodată, a studiat Filosofie la Università degli Studi di Roma Tre, obținând diploma de Licență și Master, ambele cu distincția magna… Citeşte mai mult »

  concurent
 • 4

  Tian Tian

  Tian Tian s-a născut în Qingdao în 1987. Și-a început studiile muzicale la o vârstă fragedă sub îndrumarea tatălui său. În prezent, este doctorand la Central Conservatory of Music la clasa renumitului compozitor și profesor Wenchen Qin. Lucrările sale au fost interpretate în cadrul festivalurilor Beijing Modern Music, Central Ballet Workshop și Plucked String Instrument… Citeşte mai mult »

  concurent
 • Piotr Kosinski

  Piotr KOSIŃSKI

  POLONIA – data nașterii: 17 mai 1989 – este absolvent al al Academiei de Muzică din Cracovia (clasa prof. Stefan Wojtas); din 2014 studiază la Buchmann-Mehta School of Music în Tel-Aviv (clasa prof. Arie Vardi) – a participat la cursuri de măiestrie susținute de muzicieni precum Bruno Canino, Andrzej Jasiński, Krzysztof Jabłoński, Lee Kum Sing,… Citeşte mai mult »

  concurent
 • Sang Yhee (1)

  Sang Jun YHEE

  STATELE UNITE ALE AMERICII  -data nașterii: 18 octombrie 1988 -studiază în prezent la Lübeck Academy of Music, din Germania (la clasa prof. Troels Svane). A mai studiat la Manhattan School of Music din New York cu prof. Julia Lichten, The Juilliard School of Performing Arts (la clasa prof. Joel Krosnick) și Northwestern University din Chicago… Citeşte mai mult »

  concurent
 • Drutac Dan Iulian

  Dan-Iulian DRUȚAC

  REPUBLICA MOLDOVA – data nașterii: 19 iulie 1996 – studiază în prezent la Guildhall School of Music din Londra (la clasa Prof. David Takeno) și a beneficiat de o bursă de studii oferită de Whitgift International Music Competition (2013) – a evoluat în calitate de solist în Marea Britanie, Moldova – cântă pe o vioară… Citeşte mai mult »

  concurent
 • sungmi park

  Sungmi PARK

  COREEA DE SUD – data nașterii: 16 aprilie 1991 – a studiat la Boston cu prof. Miriam Fried și la Koln cu prof. Mihaela Martin – a susţinut concerte şi recitaluri în calitate de solistă cu orchestre ca Orchestra Simfonica din Seul, Orchestra Simfonica din Bucheon și altele Premii: Premiul special la Concursul Fritz Kreisler;… Citeşte mai mult »

  concurent
 • Ryutaro-Suzuki

  Ryutaro SUZUKI

  JAPONIA – data nașterii: 24 ianuarie 1990 – a studiat la Conservatorul Naţional Superior de Muzică din Paris (la clasa prof. Hortense Cartier-Bresson) iar in prezent studiaza la Şcoala de Muzică din Fiesole, Florenţa – a participat la cursuri de masterclass susţinute de profesori precum Sergio Perticaeoli, Gabriel Tacchino, F. Wibaut, V. Ovchinikov, V. Teuflmayer… Citeşte mai mult »

  concurent
 • Foto - Albertina Eunju Song

  Albertina Eunju SONG

  COREEA DE SUD – data nașterii: 3 februarie 1984 – a absolvit Universitatea de Muzică Yonsei din Seoul şia finalizat studiile de master in muzică la Universitatea de Muzică din Stuttgart (clasa prof. Andrzej Ratusinski) cu cele mai înalte distincţii – a participat la cursuri de maiestrie susţinute de profesori precum Karl-Heinz Kaemmerling, Bernd Goetzke… Citeşte mai mult »

  concurent
 • Tatiana-Sidorova

  Tatiana SIDOROVA

  RUSIA – data nașterii: 1984 – a studiat la Conservatorul de Stat din Moscova (clasa prof. Kira Shashkina şi prof. Vera Gornostayeva) iar în prezent studiaza la Universitatea de Arte din Zurich (clasa prof. Konstantin Scherbakov) – a susţinut recitaluri şi concerte în Rusia, Ucraina, Croaţia, Franţa, Marea Britanie, Kuweit, Elveţia, Italia, Spania şi Letonia… Citeşte mai mult »

  concurent
 • akihito-okuda

  Akihito OKUDA

  JAPONIA – data nașterii: 20 ianuarie 1985 – a finalizat studiile de licenţă la Universitatea de Arte din Berlin, în 2010, iar studiile de masterat la Universitatea de Arte din Zurich, Elvetia, în 2013 – a susţinut recitaluri în ţări precum Bulgaria, China, Germania, Marea Britanie, Franţa, Italia, Japonia, Spania, Elveţia, Camerun – a interpretat… Citeşte mai mult »

  concurent
 • soshi-koyama-2016

  Soshi KOYAMA

  JAPONIA – data nașterii: 23 decembrie 1991 – în prezent studiază la Hochschule für Musik und Theater Rostock – Germania (clasa Prof. Matthias Kirschnereit) – beneficiază de îndrumarea pianistului Björn Lehmann Premii: Finalist la Concursul International Bach (Germania, 2016); Premiul I la Pusaka International Piano Competition (Indonezia, 2011) Program Etapa I Bach – Preludiu și… Citeşte mai mult »

  concurent
 • Alegre Tomas

  Tomás ALEGRE

  ARGENTINA – data nașterii: 1 august 1992 – absolvent al Conservatorului Castro din Buenos Aires (clasa prof. Susana Kosakoff) şi student al Universităţii de Muzică din Geneva (clasa prof. Nelson Goerner) – a participat la cursuri de masterclass susţinute de Joaquín Achúcarro, Péter Nagy, Kálmán Dráfi, István Lantos, Sarah Beth Briggs, Alan Weiss, Remo Remoli,… Citeşte mai mult »

  concurent