Distribuie
  1. Pe site-ul www.eventim.ro, care pune la dispoziţie multiple metode de plată şi livrare, precum şi posibilitatea de a alege direct locurile pe planul de sală (va trebui sa aveţi instalat plugin-ul Java)
  2. În magazinele din reţeaua Eventim în toată ţara: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas și Cărturești, stațiile OMV, birourile Eventim din București si din țară
  3. Pe site-urile Eventim din străinatate şi în reţelele Eventim internaţionale

Pentru mai multe informaţii vă puteţi abona online la newsletterul special creat pe site-ul www.eventim.ro, sau ne puteţi contacta prin e-mail, la [email protected], sau telefonic, prin serviciul de Call Center 1951.

Pentru informații despre condițiile de achiziționare a biletelor pentru companii sau agenţii de turism, vă rugăm sa ne contactaţi la adresa de e-mail [email protected].

Festivalul George Enescu continuă să se situeze în linia marilor evenimente artistice internaționale, artiștii și orchestrele invitate la ediția 2015 aflându-se în topul invitaților și în cadrul altor festivaluri de muzică clasică internaționale. În același timp, prețurile biletelor sunt printre cele mai avantajoase din lume pentru un eveniment de o asemenea anvergură artistică. Prin comparație, biletele la Festivalul de la Lucerna variază între 40 și 200 de Euro pentru un spectacol, în timp ce la BBC Proms, prețurile pot ajunge la 100 -150 de lire sterline.

Accesul presei la ediția 2015 a Festivalului Enescu se va face în baza legitimațiilor de acreditare rezultate în urma unei proceduri de acreditare pentru presă și blogeri care va fi făcută public pe toate canalele de comunicare al Festivalului.