Afis online LOC SI VIS Constantin Flondor 2015
Distribuie

Cum ne este influențată viața adultă de copilărie și de trăirile din acea perioadă?

Pentru a explora această întrebare și a găsi un eventual răspuns, ești invitat să vizitezi expoziția de pictură a celebrului Constantin Flondor. Această expoziție este o mărturie a faptului că atât opera lui Constantin Flondor, cât și existența artistului Constantin Flondor, sunt influențate de imaginile și impresiile din copilărie.

Expoziția “Loc și Vis“, semnată Constantin Flondor, va cuprinde un fond de nouă lucrări de dimensiuni mari, cu peisaje din copilăria artistului.

“Muzica și pictura… armonie, gamă, acord cromatic, dominantă,  termeni ce atestă  înrudirea. O stare poetică poate genera muzicalitate picturii, iar frumusețea lumii picturalitate sunetelor.“, spune Constantin Flondor. “Nostalgia față de primii ani de întâlnire cu lumea, cu locul, cu ființele, cu plantele, sunt tot atâtea merinde ce au dreptul de a se întrupa în sunet sau culoare, în formă și ritm“, punctează acesta.

Expoziția, organizată de Asociația Făuritori, Proiectul Contemporanii împreună cu Institutul Cultural Român, poate fi vizitată în perioada 09 septembrie – 10 octombrie 2015, la Galeria Galateca. Vernisajul are loc pe data de 9 septembrie, de la ora 19.00.

logo-galateca

Gazda evenimentului

 

 

 

 

 

Sponsor București Creativ:

art&craft_logo