Distribuie

Abonamentele pentru Festivalul Enescu 2015 vor fi puse în vânzare în rețeaua Eventim pe 15 ianuarie, de la ora 10.00.
Biletele individuale pentru Festivalul Enescu vor fi puse în vânzare pe 16 februarie, de la ora 10.00.

Pentru a putea achiziționa abonamente și bilete individuale la Festivalul Enescu 2015 sunt necesari câțiva pași simpli, care trebuie utilizați chiar și atunci când intrați de pe site-ul www.festivalenescu.ro:

  1. Vă informați detaliat asupra tipurilor de abonamente și tipurilor de bilete și decideți din timp ce doriți să cumpărați.
  2. Creați un cont de utilizator pe site-ul Eventim, www.eventim.ro, înainte de ziua în care se pun abonamentele/biletele în vânzare.
  3. Tot înainte de ziua punerii în vânzare, verificați dacă browser-ul pe care îl folosiți poate deschide un plan de sala pe site-ul Eventim (este nevoie de plugin-ul Java instalat și activat în browser).
  4. Studiați metodele de plată și livrare disponibile și decideți din timp varianta dorită. În cazul plăților prin card, verificați cu banca emitentă dacă acel card este activat pentru plăți online, dacă are sau nu un plafon pentru astfel de plăți etc.
  5. Cu câteva minute înainte de punerea în vânzare a abonamentelor/biletelor, utilizând contul deja creat, vă autentificați pe site-ul Eventim, astfel încât să puteți trece direct la plasarea comenzii în momentul în care biletele devin disponibile.

Pentru ediția 2015, organizatorii au pregătit, pe lângă deja familiarele abonamente valabile pentru toate concertele dintr-o anumită serie, și două abonamente speciale, valabile pentru jumătate din concertele cuprinse în seria MARI ORCHESTRE ALE LUMII, de la Sala Mare a Palatului. Aceste abonamente, denumite A1 și A2, permit fiecare accesul la 11 concerte. Listele ce conțin concertele cuprinse în abonamentele A1 și A2 le regăsiți mai jos. Vă rugăm să consultați cu atenție aceste liste și să alegeți exact tipul de abonament dorit, preschimbarea acestora nefiind posibilă după achiziționare!

De asemenea, abonamentele A, A1 și A2 au o categorie de preț specială, dedicată elevilor, studenților și pensionarilor! Astfel, nu va mai exista un tip de abonament separat pentru pensionari, elevi și studenți, ci prețurile reduse vor fi prezentate în cadrul abonamentelor generale, în acest fel pensionarii, elevii și studenții putând beneficia de reduceri atât pentru abonamentul întreg, cât și pentru jumătățile tip A1 și A2.

Plan Sala Palatului Ateneu-Enescu2015

Distribuie