Art&Craft - Sponsor București Creativ
Distribuie

Vrei să te bucuri de atmosfera din cadrul Festivalului Enescu și în afara sălilor de spectacol? Pentru toți iubitorii muzicii clasice și ai Festivalului, dar și pentru cei curioși să vadă ce se petrece în cadrul acestuia, se organizează două expoziții multimedia în Sala Cafenea a Hanului Gabroveni și la Cărturești Carusel, unde vei putea vedea imagini actualizate din trei în trei zile din această ediție a Festivalului Enescu.

Cei trei fotografi oficiali, Cătălina Filip, Andrei Gîndac și Vlad Eftenie, vor fi prezenți la toate spectacolele și îți vor aduce permanent imagini noi și spectaculoase.

Vei putea vedea și o retrospectivă în imagini a Festivalului, încă de la prima sa ediție din 1958, cu fotografii rare, de arhivă, oferite de Muzeul George Enescu.

Televizioarele pe ale căror ecrane sunt prezentate aceste imagini sunt oferite cu generozitate de LG, partenerul tehnologic al ediției de anul acesta al Festivalului George Enescu. Te așteptăm între 30 august și 20 septembrie în Sala Cafenea la parterul Hanului Gabroveni și la Cărturești Carusel.

 

LG

 

 

 

 

Sponsor București Creativ:

art&craft_logo