• trio mozaic event

  Piaţa Festivalului

  Miercuri 16.09 20:00 Piaţa George Enescu

  Miruna Didu – flaut
  Oana Spânu Vişenescu – vioară
  Emil Vişenescu – clarinet
  Diana Spânu Dănilă – pian
  Diaconu Ştefan – flaut

  PROGRAM:
  Saint-Saens –Tarantella
  Milhaud – Suită
  Şostakovici – Valsuri
  Piazolla – Tangouri
  A.Honegger – Rhapsodie

  Intrarea liberă
 • TRIO MOZAIC

  Trio Mozaic

  Trio-ul Mozaic și-a început activitatea în anul 1994, format din Oana Spânu-Vișenescu (vioară/violă), Diana Spânu-Dănilă (pian) și Emil Vișenescu (clarinet), ansamblul cameral a fost invitat să participe la festivaluri naționale și internaționale. Activitatea scenică include recitaluri în cadrul festivalurilor internaționale de muzică nouă Meridian și Săptămâna Muzicii Noi, în care au fost prezentate lucrări dedicate… Citeşte mai mult »

 • MIRUNA DIDU -

  Miruna Didu

  Absolventă a Universităţii de Muzică din Bucureşti, în cadrul facultăţii de interpretare – flaut. Paralel cu studiul universitar încheie în 2001 cursurile „The Associated Board of RoyalSchool of Music” cu titlu de „Advanced Certificate for Flute”, flautista Ana Miruna Didu urmează cursurile de perfecţionare la clasa profesorului Jacques Zoon –Conservatorul din Geneva,Elveţia. A fost pe… Citeşte mai mult »

  Flute
 • emil-visinescu

  Emil Vişinescu

  Născut la 10 martie 1969 , Bucureşti, Emil Vişinescu a studiat la Universitatea Naţională de Muzică sub îndrumarea lui Ioan Cudalbu şi a lui Valeriu Barbuceanu. Din 1993, este membru al Orchestrei Filarmonicii “George Enescu” din Bucureşti. A absolvit numeroase cursuri de specializare. În perioada 2000-2002 a studiat cu Ernesto Molinari, la Universitatea de Muzică… Citeşte mai mult »

  Clarinet
 • Piata-George-Enescu-640x275

  Piaţa Festivalului

  PROGRAM prezentat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti  Locul de desfăşurare : Piaţa George Enescu Realizat cu sprijinul : Artexim Fundaţia Art Production Fundaţia Remember Enescu Fundaţia Culturală Pro Piano România Societatea Românǎ de Televiziune Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti Serie de evenimente din:

  serie