• yefim bronfman event

  Mari orchestre ale lumii

  Vineri 04.09 19:30 Sala Mare a Palatului

  Dirijor: CHRISTIAN THIELEMANN
  Solist: YEFIM BRONFMAN – pian

  Program:

  Enescu – Simfonia de cameră pentru 12 instrumente soliste op. 33 în Mi Major
  Beethoven – Concertul nr.3 pentru pian şi orchestră în do minor op. 37
  Bruckner – Simfonia Nr. 6 în La Major

  CONCERT PREZENTAT DE:

  DHL_RGB

  Cumpără Bilet
  Cumpără Bilet la Cinema
 • Yefim Bronfman

  Yefim Bronfman

  Yefim Bronfman e adesea privit ca unul dintre cei mai virtuoşi pianişti ai zilelor noastre. Tehnica sa impunătoare şi talentul liric excepţional i-au adus apreciere critică şi entuziam din partea publicului din lumea întreagă, fie pentru recitalurile solo, fie pentru concertele orchestrale ori pentru catalogul înregistrărilor. Punctele de referinţă pentru Bronfman (sezonul 2010/11 – în… Citeşte mai mult »

  Pian
 • Christian_Thielemann__c__Matthias_Creutziger

  Christian Thielemann

  Christian Thielemann a devenit dirijor principal la Staatskapelle Dresden începând cu stagiunea 2012/13. Pentru publicaţia F.A.Z., el i-a inspirat pe muzicienii din această „faimoasă şi miraculoasă harpă să atingă culmi muzicale noi” prin lăudatele sale concerte inaugurale. Thielemann şi-a început cariera profesională în 1978, ca pianist corepetitor la Deutsche Oper din Berlin. După diferite posturi… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș pe unele dintre cele mai mari scene internaționale, de la New York, la Viena sau Paris. Atât orchestre europene, cât și orchestre americane… Citeşte mai mult »

  serie