• scottish-ensemble-credit-jo

  Recitaluri și concerte camerale

  Miercuri 02.09 17:00 Ateneul Român

  Program:

  Silvestri – Trei piese pentru orchestră de coarde op. 4 nr. 2
  Brahms – Trei Preludii, op. 122, pe teme de coral
  Mansourian – „Four Serious Songs“

  Solistă: PATRICIA KOPATCHINSKAJA – vioară

  Enescu – Intermezzi pentru instrumente de coarde op. 12 în Re Major
  Ravel – „Petite Symphonie “ (aranjament Rudolph Barșai)

  Cumpără Bilet
  Cumpără Bilet la Cinema
 • patricia_kopatchinskaja_credit_marco_borggreve

  Patricia Kopatchinskaja

  Repertoriul violonistei Patricia Kopatchinskaja merge de la baroc la clasic (folosind adesea coarde de catgut) până la lucrări comisionate noi sau reinterpretări ale unor capodopere moderne. Stagiunea 2014/15 o găseşte pe Kopatchinskaja la debutul cu Berliner Philharmoniker interpretând lucrarea lui Peter Eötvös DoReMi sub bagheta compozitorului în cadrul Musikfest Berlin. De asemenea, interpretează acelaşi concert la… Citeşte mai mult »

  Vioară
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • recitaluri si concerte

  Recitaluri și concerte camerale

  Reunește cele mai importante recitaluri și concerte camerale care au loc în cadrul Festivalului Internațional “George Enescu”, pe scena Ateneului Român din București. Mari soliști internaționali vin în premieră sau revin în Festival în cadrul acestei serii: de la Anne-Sophie Mutter, Elisabeth Leonskaja, Murray Perahia, Maria João Pires sau David Garrett. Un regal cu artiști de… Citeşte mai mult »

  serie