• thilson thomas

  Mari orchestre ale lumii

  Luni 07.09 19:30 Sala Mare a Palatului

  Dirijor: MICHAEL TILSON THOMAS

  Program:

  Enescu – „Voix de la nature“
  Adams – „Absolute Jest“ cu participarea Cvartetului „St. Lawrence“
  Beethoven – Simfonia nr. 3 in Mi bemol Major op. 55 „Eroica“

  Concert prezentat de:

  ELECTRICA

   

   

   

  .

  Stoc Epuizat
  Cumpără Bilet la Cinema
 • thilson thomas

  Michael Tilson Thomas

  Un director muzical al secolului XXI. De când a devenit director muzical în 1995, Michael Tilson Thomas (MTT) a făcut parte din procesul de transformare al Orchestrei Simfonice San Francisco (SFS) într-unul dintre cele mai mari ansambluri din lume. El a sporit reputația internațională a orchestrei și a extins publicul pentru muzica clasică. Sub conducerea… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • san francisco symphony slider

  San Francisco Symphony

  San Francisco Symphony stabilește cel mai înalt standard posibil pentru excelență în performanță muzicală acasă și pe tot mapamondul; îmbogățește, servește și formează viața culturală prin spectrul comunităților din Bay Area; menține stabilitatea financiară și obține recunoașterea publicului ca un mijloc de a-și asigura capacitatea de a-și duce misiunea la bun sfârșit. Orchestra simfonică născută… Citeşte mai mult »

 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș pe unele dintre cele mai mari scene internaționale, de la New York, la Viena sau Paris. Atât orchestre europene, cât și orchestre americane… Citeşte mai mult »

  serie