• fazil say event

  Recitaluri și concerte camerale

  Vineri 04.09 16:30 Ateneul Român

  Program:

  Chopin – Nocturna nr.11 în sol minor, Op.37/1
  Chopin – Nocturna nr.9 în Si Major, Op.32/1
  Chopin – Nocturna nr. 20 în do diez minor op. postumă
  Chopin – Nocturna nr. 14 în fa diez minor, Op.48/2
  Debussy – La Cathedrale engloutie, din Preludii (Cartea I)
  Menestreli, Preludii (Cartea I)
  Urme în zăpadă, Preludii (Cartea I)
  Dansul lui Puck, Preludii (Cartea I)
  Beethoven – Sonata nr. 14 în do diez minor op. 27 / 2  „Sonata lunii“
  Beethoven – Sonata nr. 32 în do minor op. 111

  Stoc Epuizat
  Cumpără Bilet la Cinema
 • fazil say

  Fazıl Say

  Concertele susţinute de Fazıl Say sunt mai directe, mai accesibile şi mai emoţionante. Pe scurt, ajung fix la inima spectatorilor. La această concluzie a ajuns Aribert Reimann în 1987, în timpul unei vizite la Ankara, când a avut ocazia să-l asculte pe pianistul care atunci avea 17 ani. Reimann l-a rugat imediat pe pianistul american… Citeşte mai mult »

  Pianist
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • recitaluri si concerte

  Recitaluri și concerte camerale

  Reunește cele mai importante recitaluri și concerte camerale care au loc în cadrul Festivalului Internațional “George Enescu”, pe scena Ateneului Român din București. Mari soliști internaționali vin în premieră sau revin în Festival în cadrul acestei serii: de la Anne-Sophie Mutter, Elisabeth Leonskaja, Murray Perahia, Maria João Pires sau David Garrett. Un regal cu artiști de… Citeşte mai mult »

  serie