• sarah deborah nemtanu

  Concertele de la miezul nopții

  Vineri 11.09 22:30 Ateneul Român

  Dirijor: Sir ROGER NORRINGTON
  Soliste: DEBORAH NEMTANU, SARAH NEMTANU

  Program:
  C.P.E. Bach – Simfonia în si minor H 661
  J. S. Bach – Concertul pentru vioară şi orchestră în Mi Major BWV 1042 – SARAH NEMȚANU – vioară
  W.F. Bach – Simfonia în Fa major Dissonante F67/BR C2, pentru orchestră de coarde şi continuo

  **

  J. S. Bach – Concertul pentru vioară şi orchestră în la minor BWV 1041 – DEBORAH NEMȚANU – vioară
  C.P.E. Bach– Simfonia în si minor H 661
  J. S. Bach – Concertul pentru 2 viori în re minor BWV 1043

   

  Stoc Epuizat
  Cumpără Bilet la Cinema
 • Sir_Roger_Foto-ManfredEsser14

  Roger Norrington

  Sir Roger Norrington provine dintr-o familie muzicală din Oxford, Marea Britanie, şi a început să cânte la vioară şi din voce la o vârstă fragedă. A studiat Istoria la Westminster School şi Literatura Engleză la Universitatea Cambridge University, unde a făcut parte din corul universităţii. Experienţa de mai mulţi ani în muzica de vârf produsă… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • concertele de la miezul noptii

  Concertele de la miezul nopții

  Una dintre cele mai îndrăgite serii de concerte din cadrul Festivalului Internaţional “George Enescu”, “Concertele de la miezul nopții” reuneşte orchestre camerale de talie mondială la Ateneul Român. Orchestre de Chambre de Paris, sub bagheta lui Sir Roger Norrington şi  Academy of Ancient Music, alături de Richard Egarr sunt doar două dintre prezenţele de seamă… Citeşte mai mult »

  serie