• Piaţa Festivalului

  Sâmbătă 19.09 19:30 Piaţa George Enescu

  Dirijor: FLORIN TOTAN
  Solist: ŞTEFAN CAZACU – violoncel

  Program:
  W.A. Mozart – Uvertura Nunta lui Figaro
  J. Haydn – Concert pentru violoncel în Do major
  L.V. Beethoven – Simfonia nr. 7 în La major

  Intrarea liberă
 • ORCHESTRA SINFONIA

  Orchestra Sinfonia

  Este prima orchestră privată din Romania, atestată în 1990, şi care reprezintă Romania la cel mai înalt nivel nu doar în ţară dar şi în străinătate prin turnee prestigioase(în 1999 şi 2000 a cântat în faţa leader-ilor lumii la Crans Montana şi în 2007,alături de Gh.Zamfir, reprezentând România la Viena).

 • FLORIN TOTAN

  Florin Totan

  „Şarmant şi carismatic, dirijorul roman a fost extraordinar” (AVIGNON, 23.07.1992), „vitalitate şi eleganţă rar întâlnită, un concert memorabil” (SOUTHAMPTON,3.02.1995), „măiestrie, nobleţe artistică şi gest aristocratic” (BERGAMO, 14.04.1995), „concert extraordinar, audienţă a fost vrăjită de carismaticul şi talentatul dirijor român” (TEL AVIV, 21.02.2000), „seară strălucitoare, baghetă magistrală a maestrului Totan” (ACAPULCO, 10.11.2005).

  Dirijor
 • STEFAN CAZACU

  Ștefan Cazacu

  Născut în Bucureşti, în data de 23 ianuarie 1994, începe studiul violoncelului la vârsta de 6 ani cu tatăl său. A continuat studiul violoncelului cu Anca Iarosevici, Anca Vartolomei şi Răzvan Suma. În prezent studiază la Viena cu profesorul Reinhard Latzko. A susţinut concerte cu Filarmonica “George Enescu”, Orchestra Naţională Radio şi alte orchestre din… Citeşte mai mult »

  Violoncel
 • Piata-George-Enescu-640x275

  Piaţa Festivalului

  PROGRAM prezentat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti  Locul de desfăşurare : Piaţa George Enescu Realizat cu sprijinul : Artexim Fundaţia Art Production Fundaţia Remember Enescu Fundaţia Culturală Pro Piano România Societatea Românǎ de Televiziune Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti Serie de evenimente din:

  serie