• Orchestra Naţională de Cameră a Republicii Moldova 2015

  Enescu și contemporanii săi

  Sâmbătă 12.09 11:00 Sala Mică a Palatului

  Dirijor: CRISTIAN FLOREA

  Progam:
  Warlock – „Capriol suite“
  Bartók – „Divertimento“ pentru orchestră de coarde în La op. 113
  Enescu – Octuor în Do op. 7

  Parteneri:

  Logo Purcari new  Logo_LaPlacinte_sitesite

   

 • Cristian Florea

  Cristian Florea

  Cristian Florea a fost considerat de la primele sale apariţii în public un mare talent muzical, fapt confirmat ulterior și de premiile pe care le-a obţinut la competiţiile internaționale din Belgrad, Colmar – 1978, Geneva – 1979, München – 1982, etc. Ca dirijor, solist-violoncelist sau director, a colaborat cu orchestrele simfonice din Madrid, Barcelona (Spania),… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Orchestra Naţională de Cameră a Republicii Moldova 2015

  Orchestra Naţională de Cameră a Republicii Moldova

  În cadrul Sălii cu Orgă îşi desfăşoară activitatea ORCHESTRA  NAŢIONALĂ  DE CAMERĂ  A  REPUBLICII  MOLDOVA.  Această orchestră  este  cunoscută  în  lume  graţie  numeroaselor  turnee  artistice  pe  care  le-a  întreprins  în  Spania,  Franţa,  Italia,  Germania,  Elveţia,  Rusia,  Ucraina,  România,  Turcia,  Israel,  SUA,  Iordania,  dar  și  pentru  înalta măiestrie  interpretativă  şi  repertoriul  ei  vast,  executat  în  corespundere  cu … Citeşte mai mult »

 • sala auditorium

  Sala Mică a Palatului

  Inaugurată ca secţie a Muzeului Naţional de Artă al României în toamna anului 1995, Sala Mică a Palatului, sau Auditorium, beneficiază de echipamente audio de înaltă performanţă. Acestea fac posibilă aici organizarea unei game variate de manifestări – concerte, vizionări de filme, simpozioane, conferinţe internaţionale. Sala Mică a Palatului are o capacitate de 450 locuri.

  sală de spectacole
 • enescu-si-contemporanii

  Enescu și contemporanii săi

  Reuneşte creaţii de renume ale compozitorului George Enescu, alături de lucrările altor compozitori valoroși, în interpretarea unora dintre cele mai cunoscute ansambluri româneşti şi internaţionale. Concertele au loc la Sala Mică a Palatului și la Ateneul Român.

  serie