• Il POMO D'OROParis, le 23 janvier 2013

  Concertele de la miezul nopții

  Duminică 06.09 22:30 Ateneul Român

  Dirijor: MAXIM EMELYANYCHEV

  Program:
  Leonardo Vinci – „Catone in Utica“

  Solişti:
  FRANCO FAGIOLI – Cesare (contratenor)
  MAX EMANUEL CENČIĆ – Arbace
  JUAN SANCHO – Catone
  RAY CHENEZ – Marzia
  MARTIN MITTERRUTZNER – Fulvio
  VINCE YI – Emilia

  Cumpără Bilet
  Cumpără Bilet la Cinema
 • Il POMO D'OROParis, le 23 janvier 2013

  Orchestra Il pomo d'oro

  Il pomo d’oro este o orchestră înfiinţată în anul 2012, concentrându-se în special pe operă, dar fiind la fel de dedicată performanței instrumentale în diferite formațiuni. Muzicienii din acest grup sunt printre cei mai buni din întreaga lume, recunoscuți pentru interpretarea lor autentică pe instrumente de epocă. Ei formează un ansamblu de o calitate remarcabilă,… Citeşte mai mult »

 • Fagioli_01

  Franco Fagioli

  Franco Fagioli este universal recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni contratenori din ziua de astăzi. Vocea lui, cu gama sa uriaşă de trei octave, a fost lăudata în unanimitate pentru frumusețea sa, în timp ce tehnica sa a stabilit noi standarde de performanță. Fagioli s-a născut în San Miguel de Tucumán în nordul… Citeşte mai mult »

  Contratenor
 • Max Emanuel Cencic

  Max Emanuel Cenčić

  În ultimii ani, Max Emanuel Cenčić a fost recunoscut ca unul dintre cei mai importanţi contratenori din lume. Pentru început, a devenit cunoscut la nivel internaţional ca fiind membru al Corului de Băieţi din Viena, înainte de a se lansa într-o carieră de solist în 1992, ca soprană, şi din 2001 în postura de contratenor. În… Citeşte mai mult »

  Contratenor
 • Juan Sancho

  Juan Sancho

  Născut în Sevilla (Spania) în 1982, tenorul Juan Sancho s-a pregătit iniţial ca pianist până să fie acceptat la Escola Superior de Música de Catalunya (Barcelona) pentru a studia voce în cadrul departamentului de muzică veche împreună cu Lambert Climent, primind totodată o bursă din partea Monsterrat Figueras.Ulterior, a studiat cu Raphaël Sikorski (Laboratoire de… Citeşte mai mult »

  Tenor
 • Headshot portrait- Ray, Opera Santa Barbara - Kevin Steele - Apr

  Ray Chenez

  Câștigător al prestigioasei Gale George London Award 2014, Ray Chenez își construiește cu rapiditate o carieră internațională în domeniul operei. Momentul său de debut în Europa a avut loc în sezonul 2014-2015 alături de Parnassus Arts Productions în rolul lui Marzia din „Catone in Utica” de  Leonardo Vinci la Opéra Royal de Versailles, Hessisches Staatstheater… Citeşte mai mult »

  Contratenor
 • Martin Mitterrutzner, Tenor

  Martin Mitterrutzner

  Tenorul, din orașul austriac Hall in Tirol a fost instruit de către Brigitte Fassbaender. A fost prezentat lumii muzicale și pregătit de la o vârstă fragedă pentru rolul de falset de către Howard Arman. În anul 2004 a obținut primul loc în cadrul competiției muzicale austriece statale „Prima la Musica”,  iar în 2007 la vârsta… Citeşte mai mult »

  Tenor
 • Pressefoto_Yi_3, by EDDA PACIFICO, extended

  Vince Yi

   „Yi are o voce ce nu se aseamănă niciunei alteia, catifelată, minunată, naturală…” Cu astfel de recenzii remarcabile și răsunătoare, este evident că Vince Yi este un star în ascensiune, un contratenor remarcabil. Construindu-și rapid o reputație internațională, acesta s-a remarcat pe scenele europene prin intermediul rolului său principal din „Piramo e Tisbe” de Johann… Citeşte mai mult »

  Contratenor
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • concertele de la miezul noptii

  Concertele de la miezul nopții

  Una dintre cele mai îndrăgite serii de concerte din cadrul Festivalului Internaţional “George Enescu”, “Concertele de la miezul nopții” reuneşte orchestre camerale de talie mondială la Ateneul Român. Orchestre de Chambre de Paris, sub bagheta lui Sir Roger Norrington şi  Academy of Ancient Music, alături de Richard Egarr sunt doar două dintre prezenţele de seamă… Citeşte mai mult »

  serie