• laurence cummings

  Concertele de la miezul nopții

  Sâmbătă 12.09 22:30 Ateneul Român

  Dirijor: LAURENCE CUMMINGS (clavecin și orgă)

  Program:

  Georg Friedrich Händel
  Concerto Grosso în re minor, op. 3 nr. 5
  Trio Sonata în Sol Major, op. 5 nr. 4
  Concertul pentru Orgă în Fa Major, op. 4 nr. 4
  Concertul pentru Orgă în sol minor, op. 7 nr. 5
  Concerto Grosso în La Major, op. 6 nr. 11
  Concerto Grosso în Si bemol Major, op. 3 nr. 2

  Cumpără Bilet
  Cumpără Bilet la Cinema
 • ?????????????????

  Laurence Cummings

  Laurence Cummings este un dirijor şi clavecinist recunoscut pe plan international şi este un exponent versatil şi captivant al interpretărilor istorice. 2012 a marcat stagiunea sa de debut în calitate de nou Director Artistic al International Händel-Festpiele Göttingen. Începând din 1999, a fost Director Muzical al Festivalului Haendel de la Londra, unde concertele au inclus… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • orchestra age of enlightenment

  The Orchestra of the Age of Enlightenment

  Artiști principali: Sir Mark Elder Iván Fischer Vladimir Jurowski Sir Simon Rattle CBE Dirijori emeriți: Frans Brüggen Sir Roger Norrington Acum mai puțin de două decenii, un grup de muzicieni londonezi iscoditori au privit îndelung și atent acea instituție curioasă pe care o numim Orchestră, și au hotărât să ia totul de la zero. Au… Citeşte mai mult »

 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • concertele de la miezul noptii

  Concertele de la miezul nopții

  Una dintre cele mai îndrăgite serii de concerte din cadrul Festivalului Internaţional “George Enescu”, “Concertele de la miezul nopții” reuneşte orchestre camerale de talie mondială la Ateneul Român. Orchestre de Chambre de Paris, sub bagheta lui Sir Roger Norrington şi  Academy of Ancient Music, alături de Richard Egarr sunt doar două dintre prezenţele de seamă… Citeşte mai mult »

  serie