• sitkovetsky_event

  Recitaluri și concerte camerale

  Joi 10.09 17:00 Ateneul Român

  Dirijor și solist: DMITRY SITKOVETSKY

  Program:
  Shchedrin – „Russian Photographs“ pentru orchestră de coarde
  Maistorovici – Concert Transilvan, pe teme românești din secolul XVII din codicele lui Ioan Căianu, pentru vioară și ansamblu de coarde – Laureat al Concursului Internațional „George Enescu” – ediția 2001
  Ceaikovski – „Souvenir d’un lieu cher“ pentru vioară şi orchestră de coarde
  Șostakovici – „String Symphony“ op.73

  Solist: EUGEN ŢICHINDELEANU - Laureat al Concursului Internațional „George Enescu” – ediția 2003

  Cumpără Bilet
  Cumpără Bilet la Cinema
 • D. Sitkovetsky PhotoCredit-J._Henry_Fair,_2005

  Dmitry Sitkovetsky

  Dmitri Sitkovetki este un artist a cărui creativitate depăşeşte orice categorisire. Şi-a construit o carieră activă şi plină de succes ca violonist, dirijor, aranjor, director de festival şi prezentator TV. Sitkovetki a concertat ca solist cu o serie de orchestre de renume mondial inclusiv orchestrele filarmonice din Berlin, New York şi Los Angeles, Leipzig Gewandhaus,… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • recitaluri si concerte

  Recitaluri și concerte camerale

  Reunește cele mai importante recitaluri și concerte camerale care au loc în cadrul Festivalului Internațional “George Enescu”, pe scena Ateneului Român din București. Mari soliști internaționali vin în premieră sau revin în Festival în cadrul acestei serii: de la Anne-Sophie Mutter, Elisabeth Leonskaja, Murray Perahia, Maria João Pires sau David Garrett. Un regal cu artiști de… Citeşte mai mult »

  serie