• David Garrett

  Recitaluri și concerte camerale

  Marţi 15.09 17:00 Ateneul Român

  Dirijor: GIANLUIGI GELMETTI
  Solist: DAVID GARRETT – vioară
  Program:
  Enescu – Balada pentru vioară şi orchestră (1895)
  Bruch – Concertul pentru vioară şi orchestră în sol minor op. 26
  Ravel – Alborada del gracioso
  Ravel – Pavană pentru o infantă defunctă
  Ravel – Bolero

  Stoc Epuizat
  Cumpără Bilet la Cinema
 • David Garrett

  David Garrett

  “Trebuie să fii un violonist de talie mondială ca să înregistrezi un CD reuşit de crossover.” (David Garrett) “Îşi pot permite să facă crossover numai acei artişti care şi-au făcut deja un nume pe scena muzicii clasice.” David Garrett stabileşte standarde înalte. Şi ştie despre ce vorbeşte. În toamna lui 2007, artistul a apărut în… Citeşte mai mult »

  Vioară
 • gelmetti

  Gianluigi Gelmetti

  Gianluigi Gelmetti, dirijor italian, compozitor și profesor distins, a fost numit recent în cadrul Monte-Carlo Philharmonic Orchestra. A studiat arta dirijorală sub coordonarea lui Franco Ferrara, Sergiu Celibidache și Hans Swarowsky. Gianluigi Gelmetti a debutat ca dirijor în Siena, la vârsta de 16 ani. Gianluigi Gelmetti a fost dirijor principal la multe orchestre importante, inclusiv… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • recitaluri si concerte

  Recitaluri și concerte camerale

  Reunește cele mai importante recitaluri și concerte camerale care au loc în cadrul Festivalului Internațional “George Enescu”, pe scena Ateneului Român din București. Mari soliști internaționali vin în premieră sau revin în Festival în cadrul acestei serii: de la Anne-Sophie Mutter, Elisabeth Leonskaja, Murray Perahia, Maria João Pires sau David Garrett. Un regal cu artiști de… Citeşte mai mult »

  serie