• lars vogt

  Mari orchestre ale lumii

  Marţi 08.09 20:00 Sala Mare a Palatului

  Dirijor: ION MARIN
  Solist: LARS VOGT – pian

  Program:
  Enescu – Suita pentru orchestră nr. 2 în Do Major op. 20
  Grieg – Concertul în la minor pentru pian, op. 16
  Stravinsky – Muzica baletului „Pasarea de foc”

  Concert prezentat de rompetrol

  Stoc Epuizat
  Cumpără Bilet la Cinema
 • lars vogt

  Lars Vogt

  Lars Vogt s-a impus rapid drept unul dintre pianiştii de frunte ai generaţiei sale. Născut în oraşul german Düren în 1970, a ajuns prima oară în atenţia publicului când a câştigat locul 2 la Concursul Internaţional de Pian din Leeds în 1990. S-a bucurat de o carieră variată timp de peste 20 de ani. Versatilitatea… Citeşte mai mult »

  Pian
 • LSO_130215_0286_6

  London Symphony Orchestra

  London Symphony Orchestra este considerată ca fiind una dintre cele mai importante orchestre din lume. De la înființarea sa în 1904, a atras mereu artişti de excepţie din toate colţurile lumii, dintre care mulți au cariere înfloritoare, fie acestea pe segmentul solo, muzică de cameră sau activităţi didactice, pe lângă activitatea lor în orchestră. Lotul… Citeşte mai mult »

 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș pe unele dintre cele mai mari scene internaționale, de la New York, la Viena sau Paris. Atât orchestre europene, cât și orchestre americane… Citeşte mai mult »

  serie