• renaud and gautier capucon

  Mari orchestre ale lumii

  Miercuri 09.09 20:00 Sala Mare a Palatului

  Dirijor: ION MARIN

  Solişti:
  RENAUD CAPUÇON – vioară
  GAUTIER CAPUÇON – violoncel

  Program:
  Brahms – Dublul concert pentru vioară, violoncel şi orchestră în la minor op.102
  Mahler – Simfonia nr.5 în do diez minor
  Concert prezentat de rompetrol

  Stoc Epuizat
  Cumpără Bilet la Cinema
 • Gautier Capuçon

  Gautier Capuçon

  Recunoscut drept unul dintre cei mai valoroşi violocelişti ai generației sale, „o nouă stea pe firmamentul violoncelului” (Gramophone), Gautier Capuçon a fost numit „cel mai talentat nou artist” după ce a câștigat competiția franceză Victoires de la Musique (2001). Născut în Chambéry, Franța, în 1981, Gautier Capuçon avea patru ani și jumătate când a început… Citeşte mai mult »

  Violoncel
 • renaud-capaucon-mat-hennek-to-virgin-classics

  Renaud Capuçon

  Născut la Chambéry în 1976, Renaud Capuçon şi-a început studiile la Conservatoire National Supérieur de Musique de Paris la vârsta de 14 ani, câştigând numeroase premii în timpul celor cinci ani petrecuţi acolo. După aceea, Capuçon s-a mutat la Berlin pentru a studia cu Thomas Brandis şi Isaac Stern şi i s-a decernat premiul Academiei… Citeşte mai mult »

  Vioară
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș pe unele dintre cele mai mari scene internaționale, de la New York, la Viena sau Paris. Atât orchestre europene, cât și orchestre americane… Citeşte mai mult »

  serie