• belcea

  Recitaluri și concerte camerale

  Marţi 01.09 17:00 Ateneul Român

  Invitat: VALENTIN ERBEN (violoncel)

  Program:
  Beethoven – Cvartetul de coarde nr.14 op. 131 în do diez minor
  Schubert – Cvintet pentru două viori, violă și două violoncele, op.163, D956 în Do Major

  Cumpără Bilet
  Cumpără Bilet la Cinema
 • Valentin Erben Presse Photo Karo Strassnik

  Valentin Erben

  Valentin Erben s-a născut în 1945 în Pernitz, în regiunea Austria de jos. Din 1947, familia sa a locuit în Augsburg, Germany. Mama, pianistă, şi tatăl, un violonist şi violoncelist amator, invitau adesea prieteni şi muzicieni pentru a face muzică în casă. În acest mod, Valentin Erben a intrat în contact de timpuriu cu muzica…. Citeşte mai mult »

  Violoncel
 • Belcea-RonaldKnapp2

  Cvartetul Belcea

  Corina Belcea (Vioară) Axel Schacher (Vioară) Krzysztof Chorzelski (Violă) Antoine Lederlin (Violoncel) Ce scrie Cvartetul Belcea în prefața înregistrării sale a tuturor Cvartetelor de coarde ale lui Beethoven poate fi de asemenea descris drept crezul său artistic. Acești muzicieni nu sunt limitați de granițele tradiționale. Este poate însuși faptul trecuturilor culturale diverse ale lor care… Citeşte mai mult »

 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • recitaluri si concerte

  Recitaluri și concerte camerale

  Reunește cele mai importante recitaluri și concerte camerale care au loc în cadrul Festivalului Internațional “George Enescu”, pe scena Ateneului Român din București. Mari soliști internaționali vin în premieră sau revin în Festival în cadrul acestei serii: de la Anne-Sophie Mutter, Elisabeth Leonskaja, Murray Perahia, Maria João Pires sau David Garrett. Un regal cu artiști de… Citeşte mai mult »

  serie