• Piaţa Festivalului

  Vineri 18.09 19:30 Piaţa George Enescu

  Dirijor: VLAD VIZIREANU
  Solistă: REBEKKA HARTMANN – vioară (Germania)

  Program:
  Vivaldi – Anotimpurile
  Piazzolla – Anotimpurile

  Intrarea liberă
 • CAMERATA REGALA

  Camerata Regală

  Numele Camerata Regală nu este întamplător, orchestra dobândind în anul 2009 Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României. La împlinirea a 5 ani de existenţă, Camerata Regală a fost decorată de către Casa Regală a Romaniei cu Medalia Regele Mihai I pentru loialitate şi a primit din partea Forumului Cultural Român, Premiul… Citeşte mai mult »

 • Vlad Vizireanu

  Vlad Vizireanu

  În 2007, tânărul dirijor absolveşte cursurile a două specializări – pian şi istoria muzicii în cadrul Universităţii UCLA din Los Angeles. În 2009 studiază muzicologia la Univesitatea din Texas – Austin, apoi în 2011 obţine diploma de Masterat în dirijat la Universitatea Jacobs School of Music din Indiana. În martie 2012, Vlad Vizireanu şi-a făcut… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • portada-rebekka

  Rebekka Hartmann

  Născută în Munchen în 1981, Rebekka Hartmann a început să cânte la vioară când avea doar 5 ani. Şi-a continuat studiile în Munchen cu Prof. Andreas Reiner şi în Los Angeles cu Prof. Alice Schoenfeld. A susţinut numeroase masterclass-uri internaţionale cu Rainer Kussmaul şi colaborări cu Josef Kroner, Christoph Schlüren şi Rony Rogoff. Rebekka Hartmann… Citeşte mai mult »

  Vioară
 • Piata-George-Enescu-640x275

  Piaţa Festivalului

  PROGRAM prezentat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti  Locul de desfăşurare : Piaţa George Enescu Realizat cu sprijinul : Artexim Fundaţia Art Production Fundaţia Remember Enescu Fundaţia Culturală Pro Piano România Societatea Românǎ de Televiziune Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti Serie de evenimente din:

  serie