• bebeselea_ok_1

  Piaţa Festivalului

  Duminică 20.09 19:30 Piaţa George Enescu

  Dirijor: GABRIEL BEBEŞELEA
  Solişti:
  RODICA VICĂ – soprană
  ADRIAN DUMITRU – tenor

  Program:
  G.Rossini – Uvertura – Bărbierul din Sevilla
  G.Rossini –Tarantella
  G.Verdi – La donna e mobile – Rigoletto
  R.Chapi – Preludio – La Revoltosa
  L.Delibes – Les filles de Cadix
  A.Lara – Granada
  G.Gimenez – Intermedio – La boda de Luis Alonso
  R.Chapi – Al pensar – Las hijas del Zebedeo
  G.Puccini – Nessun Dorma – Turandot
  G.Puccini – O soave fanciulla – La Boheme

  Intrarea liberă
 • Bucharest Symphonic Pops

  Bucharest Symphonic Pops

  Emblemă a PROMS of Delight, Bucharest Symphonic Pops reprezintă noua orchestră de marcă pe scen muzicală a țării având în componență membrii ai Filarmonicii George Enescu, ai Orchestrei Naționale Radio, precum și ai Big-Band-ului Radio. Pornind de la formula clasică de orchestră simfonică, componența este lărgită cu secțiunea de ritm și big-band , rezultând o… Citeşte mai mult »

 • GABRIEL BEBESELEA

  Gabriel Bebeselea

  Dirijorul de 27 de ani, Gabriel Bebeselea, este câştigătorul Premiului 1 la Concursul internațional de dirijat „Jeunesses Musicales” în 2010, după care a fost numit Dirijor Principal al Operei Naționale Române Iaşi. Începând cu stagiunea 2014-2015 este şi Dirijor Principal al Filarmonicii de Stat Sibiu. Este şi dirijor al Orchestrei Naționale de Tineret a Moldovei… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • 4593277908

  Rodica Vică

  Rodica Vică este solist invitat al multor opere și filarmonici atât din România cât și din străinătate. Soprana debutează pe scena Operei bucureștene, în anul 2010, la vârsta de 24 de ani, urmând mai apoi să colaboreze permanent cu această instituție, interpretând roluri principale în opere si este câștigatoarea a numeroase premii la concursuri naționale… Citeşte mai mult »

  Soprană
 • Adrian Dumitru

  Adrian Dumitru

  Tenor român, Adrian Dumitru se numără printre tinerii cântăreți care aspiră la marile scenele lirice europene. Este câştigatorul Premiului I al prestigiosul Concurs Internaţional de Canto din China. Repertoriul lui include roluri ca: Pinkerton din Madama Butterfly de G. Puccini și Rinuccio în Gianni Schicchi de G. Puccini, Alfredo din La Traviata de G. Verdi,… Citeşte mai mult »

  Tenor
 • Piata-George-Enescu-640x275

  Piaţa Festivalului

  PROGRAM prezentat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti  Locul de desfăşurare : Piaţa George Enescu Realizat cu sprijinul : Artexim Fundaţia Art Production Fundaţia Remember Enescu Fundaţia Culturală Pro Piano România Societatea Românǎ de Televiziune Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti Serie de evenimente din:

  serie