• cristian_lupes_bacau_1

  Piaţa Festivalului

  Sâmbătă 12.09 19:30 Piaţa George Enescu

  PLANETELE

  MARCEL IUREŞ

  BUCHAREST FESTIVAL ORCHESTRA 
  Dirijor: Cristian Lupeş
  Solista: Angelica Postu
  Dramaturg: Vlad Zografi 

  Program:
  Samuel Barber – Uvertura „The School for Scandal”
  George Gershwin –  „Rapsody in Blue”
  pauza
  Gustav Holst – „The Planets”

  Regie: Casandra Topo
  Manger Orchestra: Alexandru Boeru
  Project Manager: Dana Ghita

  Repetitiile pot fi „admirate” in  frumoasa galerie de arta, GALATECA, miercuri 9 septembrie si joi 10 septembrie intre orele 14:00-17:00
  Teaser team: George Petrosel, Alexandru Dorobantu, Silviu Craciun,Iuliana Daniliuc, Casandra Topologeanu

  Partener Principal: GALATECA
  Parteneri: KAWAI, STAGE EXPERT, ArtContact, CreativeArtNetwork, LA MAMA, Black Tie
  Organizatori: ARTEXIM,  ARCUB

  Intrarea liberă
 • Bucharest Festival Orchestra

  Bucharest Festival Orchestra este mai mult decât o orchestră. Este o platforma artistica incredibilă, care colaborează si adună sub propria umbrelă, cei mai buni muzicieni, actori şi dansatori, care colaborează cu graficieni şi designeri tineri şi talentaţi, totul în scopul creeri unor evenimente excepţionale. De la prima apariţie a convins prin calitate şi inovaţie artistică…. Citeşte mai mult »

 • Photo Credit
©Petru Șoșa

  Angelica Postu

  Angelica Postu a absolvit cursurile Universității de Muzică București, secția pian (clasa prof.Delia Pavlovici și Prof.Dana Borșan), dar și ale Universității “Titu Maiorescu”, Facultatea Psihologie, pe care le încheie în 2011. A fructificat și o bursă de studii la Universitatea de Arte din Berlin în anul universitar 2008-2009 (la clasa prof. Sorin Enăchescu) . În… Citeşte mai mult »

  Pian
 • Marcel Iureş

  De-a lungul anilor, Marcel Iureş şi-a consolidat prestigiul la nivel naţional şi internaţional, trecându-şi în filmografie numeroase proiecte ce implică nume de actori celebri de la Hollywood. A jucat alături de Bruce Willis, Tom Cruise, Brad Pitt, Johnny Depp, dar le-a dat replica şi actorilor Morgan Freeman sau Antonio Banderas. Născut pe 2 august 1951,… Citeşte mai mult »

  Actor
 • Piata-George-Enescu-640x275

  Piaţa Festivalului

  PROGRAM prezentat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti  Locul de desfăşurare : Piaţa George Enescu Realizat cu sprijinul : Artexim Fundaţia Art Production Fundaţia Remember Enescu Fundaţia Culturală Pro Piano România Societatea Românǎ de Televiziune Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti Serie de evenimente din:

  serie