• aoede

  Enescu și contemporanii săi

  Duminică 13.09 11:00 Sala Mică a Palatului

  SOPHIA JAFFÉ – prim-violonistă
  ERMIR ABESHI  – vioară
  AIDA-CARMEN SOANEA – violă
  ROMAIN GARIOUD – violoncel

  Program:
  Sibelius – “Andante festivo”
  Șostakovici  – Cvartetul nr. 4 în Re op. 83
  Șostakovici  – „Suită teatrală“, scene din „Hamlet“ şi „Comedia umană“
  Enescu – Cvintet cu pian în la minor op.29

  Invitat: ALFREDO PERL – pian

   

 • aoede

  AOEDE STRING QUARTET

  Inspiraţi de numele muzei aoede a muzicii şi cântului aceşti patru muzicieni de reputaţieinternaţională au ales de a se dedica împreună repertoriului de cvartet. Îngrijindu-se de a reda publicului un repertoriu eclectic care include deasemeni contemporanii noştri, abordează fiecare compozitor cu originalitatea care o oferă bogata lor experienţă  şi personalităţile lor carismatice. Sophia Jaffé a… Citeşte mai mult »

 • sala auditorium

  Sala Mică a Palatului

  Inaugurată ca secţie a Muzeului Naţional de Artă al României în toamna anului 1995, Sala Mică a Palatului, sau Auditorium, beneficiază de echipamente audio de înaltă performanţă. Acestea fac posibilă aici organizarea unei game variate de manifestări – concerte, vizionări de filme, simpozioane, conferinţe internaţionale. Sala Mică a Palatului are o capacitate de 450 locuri.

  sală de spectacole
 • enescu-si-contemporanii

  Enescu și contemporanii săi

  Reuneşte creaţii de renume ale compozitorului George Enescu, alături de lucrările altor compozitori valoroși, în interpretarea unora dintre cele mai cunoscute ansambluri româneşti şi internaţionale. Concertele au loc la Sala Mică a Palatului și la Ateneul Român.

  serie