• Alte evenimente

  Luni 09.09 20:00 Palatul de Justiţie din Bucureşti

  Program :
  W.A. Mozart – Sonata pentru vioară şi pian în Sol Major K 301
  R. Schumann – Adagio şi Allegro pentru violoncel şi pian în La bemol Major op. 70
  Z. Kodály – Duo pentru vioară şi violoncel op. 7
  F. Mendelssohn-Bartholdy – Trio pentru pian în re minor op. 49

 • Pinchas Zukerman

  Pinchas Zukerman

  Pinchas Zukerman rămâne, de mai bine de patru decenii, un fenomen în lumea muzicii. Geniul său muzical, tehnica uimitoare şi standardul artistic neșovăielnic au uimit atât publicul, cât şi pe critici. Devotat față de noua generaţie de muzicieni, Zukerman i-a inspirat pe tinerii artişti cu magnetismul şi pasiunea sa. Profesor entuziasmat, a iniţiat programe inovatoare… Citeşte mai mult »

  Vioară
 • amanda-forsyth-ro

  Amanda Forsyth

  Amanda Forsyth este violoncelist principal al Orchestrei Centrului Național de Arte din Ottawa şi membru fondator al Zukerman Chamber Player. Cântă la violoncel de la vârsta de trei ani. S-a născut în Africa de Sud, dar s-a mutat în Canada încă din copilărie. A studiat cu Harvey Shapiro la Școala Juilliard şi a fost cel… Citeşte mai mult »

  Violoncel
 • Angela Cheng

  Angela Cheng

  Adesea lăudată pentru tehnica genială, frumusețea tonală și superba relație cu muzica, pianista canadiană Angela Cheng este una dintre comorile țării sale. Pe lângă aparițiile obișnuite ca invitat al tuturor orchestrelor din Canada, ea a cântat de asemenea și cu Orchestra Simfonică din Alabama, Orchestra Filarmonica din Buffalo, Orchestra Simfonică din Colorado, Orchestra Simfonică din… Citeşte mai mult »

  Pianistă
 • Alte evenimente

  Corul național de cameră Madrigal (50 de ani de existenţă), inclus din 1992 în Patrimoniul Cultural Universal Unesco, invită publicul la Ateneul Român pentru un concert extraordinar. Pe lângă creațiile unor compozitori ca Guillaume de Machault, Josquin des Prez și Giovanni Pierluigi da Palestrina, corul propune o primă audiție Dan Dediu: o lucrare în stil… Citeşte mai mult »

  serie