• Tammuz Quartet

  Muzica sec. XXI - Workshop // Enescu și contemporanii săi

  Sâmbătă 07.09 17:00 Ateneul Român

  Program :
  R. Fuchs – Cvartetul cu pian nr. 2 în si minor op. 75
  G. Enescu – Cvartetul cu pian nr. 2 în re minor op. 30
  G. Fauré – Cvartetul cu pian nr. 2 în sol minor op. 45

  Stoc Epuizat
 • Oliver Triendl

  Oliver Triendl

  Pe tot parcursul carierei sale, pianistul Oliver Triendl și-a câștigat reputația unui artist extraordinar de versatil. Repertoriul său, care cuprinde muzică clasică, romantică, dar şi contemporană, se regăseşte în cele peste 50 de CD-uri înregistrate până în prezent. Ca solist, Triendl a cântat alături de orchestre renumite, precum Orchestrele Simfonice din Bamberg și Munchen, Orchestra… Citeşte mai mult »

  Pian
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • muzica-sec-xxi

  Muzica sec. XXI - Workshop // Enescu și contemporanii săi

  Festivalul continuă tradiția lansată de George Enescu, recunoscut pentru preocuparea sa privind creația specifică timpului său, promovarea noilor talente și a ideilor noi, inovatoare. Ca în fiecare an, vor fi prezentaţi creatori români și străini talentaţi, ansambluri și interpreți dedicaţi fenomenului muzical în contemporaneitate. Ansamblul IconArts propune concerte interactive New Generation, care se vor desfășura… Citeşte mai mult »

  serie