• radu lupu

  Recitaluri și concerte camerale

  Miercuri 04.09 19:30 Ateneul Român

  Recital RADU LUPU – pian

  Program :
  Fr. Schubert – Sonata nr. 20 pentru pian în La Major D 959
  Fr. Schubert – Sonata nr. 21 pentru pian în Si bemol Major D 960

  Concert dedicat memoriei pianistei MIHAELA URSULEASA

  Stoc Epuizat
 • radu lupu

  Radu Lupu

  Pianistul Radu Lupu este artistul despre care s-a spus că “a adus cel mai aproape muzica de vorbire”. Născut la Galaţi, România, în data de 30 noiembrie 1945. La vârsta de 6 ani începe să studieze pianul cu Lia Busuioceanu și la vârsta de 12 ani debutează cu un program complet de muzică compusă de… Citeşte mai mult »

  Pian
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • recitaluri-si-orchestre

  Recitaluri și concerte camerale

  Revenirea lui Radu Lupu în România este unul dintre evenimentele majore ale Seriei de recitaluri şi concerte camerale. „Sunetul său în concert este de neînlocuit. Nu poți experimenta așa ceva ascultând o înregistrare”, notează The New Yorker. Un alt eventiment marcant: prezenţa actorului John Malkovich în calitate de narator al crimei melodramatice The Infernal Comedy… Citeşte mai mult »

  serie