• Yuja_Wang

  Mari orchestre ale lumii

  Marţi 03.09 19:30 Sala Mare a Palatului

  Dirijor : MANFRED HONECK
  Solistă : YUJA WANG – pian

  Program :
  P.I. Ceaikovski
  – Concertul nr. 1 pentru pian şi orchestră în si bemol minor op. 23
  D. Şostakovici – Simfonia nr. 5 în re minor op. 47

  Stoc Epuizat
 • PittsburghSymphonyOrchestra_Fisheye

  Pittsburgh Symphony Orchestra

  De mai bine de 115 ani, Orchestra Simfonică din Pittsburgh (PSO) a fost unul dintre elementele esențiale în peisajul cultural local. Cunoscută pentru calitatea artistică, PSO i-a găzduit de-a lungul timpului pe unii dintre cei mai buni dirijori și muzicieni ai lumii, dând mereu dovadă de un devotament puternic pentru regiunea Pittsburgh și cetățenii săi…. Citeşte mai mult »

 • Manfred Honeck

  Manfred Honeck

  Manfred Honeck s-a născut în Austria și a studiat la Academia de Muzică din Viena. A petrecut mai mult de zece ani, ca membru al Filarmonicii din Viena și al Operei de de Stat din Viena. În ianuarie 2007, a fost numit al IX-lea dirijor al Pittsburgh Symphony Orchestra. Ulterior, contractul său a fost înnoit… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Yuja Wang

  Yuja Wang

  În vârstă de 28 de ani, pianista chineză Yuja Wang e recunoscută pe plan internațional pentru interpretările ce combină spotaneitatea și imaginația curajoasă specifice tinereții, cu disciplina și precizia unui artist matur. Yuja înregistrează în exclusivitate cu Deutsche Grammophon. Albumul ei de debut, „Sonatas & Etudes”, lansat în primăvara anului 2009, „propune o combinație între… Citeşte mai mult »

  Pian
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari-orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș la New York, Berlin, Melbourne sau Viena. Doar în străinătate, la marile festivaluri precum cele de la Lucerna sau Salzburg, mai puteți întâlni… Citeşte mai mult »

  serie