• vilde frang img

  Mari orchestre ale lumii

  Joi 05.09 19:30 Sala Mare a Palatului

  Dirijor : PAAVO JÄRVI

  Program :
  H. Berlioz
  – Uvertura la „Le Corsaire” H 101
  B. Britten – Concertul pentru vioară şi orchestră în re minor op. 15
  Solistă : VILDE FRANG – vioară
  C. Saint-Saëns – Simfonia nr. 3 cu orgă în do minor op. 78
  Solist : THIERRY ESCAICH – orgă

  Concert prezentat de enel_romania

  Stoc Epuizat
 • Paavo Järvi

  Paavo Järvi

  Câștigător al Premiului Grammy, Paavo Järvi este, de trei ani, director muzical al Orchestrei din Paris, contractul fiind prelungit până la sfârșitul sezonului 2015/16. Numai anul trecut, Paavo Järvi şi Orchestra din Paris au avut un lung turneu asiatic (Japonia, China și Coreea), au apărut la festivalurile Bad Kissingen și Grafenegg și au concertat la… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Vilde Frang

  Vilde Frang

  Vilde Frang, cunoscută şi sub numele de Vilde Frang Bjærke, s-a născută în 1986 la Oslo şi a început să cânte la vioară la vârsta de patru ani. În școală, a fost instruită, printre alţii, de către Stephen Barratt-Due de la Institutul de Muzică Oslo Barratt Due. A studiat la Hochschule für Musik und Theater… Citeşte mai mult »

  Violonistă
 • Thierry Escaich

  Thierry Escaich

  Thierry Escaich, compozitor recunoscut international, organist și improvizator, este o personalitate importantă pe scena muzicală contemporană, dar și una dintre cele mai originale. El consideră cele trei aspecte ale artei sale ca fiind elemente indisociabile, lucrând cu aceeași vigoare pentru a traduce un univers interior luxuriant și o nevoie irepresibilă de exprimare. Născut în 1965,… Citeşte mai mult »

  Organist
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari-orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș la New York, Berlin, Melbourne sau Viena. Doar în străinătate, la marile festivaluri precum cele de la Lucerna sau Salzburg, mai puteți întâlni… Citeşte mai mult »

  serie