• christian zacharias

  Concertele de la miezul nopții

  Vineri 13.09 22:30 Ateneul Român

  Dirijor şi solist : CHRISTIAN ZACHARIAS
  Solişti : FRANÇOIS SOCHARD – vioară
              ELI KARANFILOVA – violă

  Program :
  W.A. Mozart
  – Simfonia concertantă pentru vioară, violă şi orchestră în Mi bemol Major K 364
  W.A. Mozart – Concertul nr. 15 pentru pian şi orchestră în Si bemol Major K 450
  W.A. Mozart – Simfonia nr. 40 în sol minor K 550

  Concert prezentat de enel_romania

  Stoc Epuizat
 • Christian Zacharias

  Christian Zacharias

  Christian Zacharias s-a lansat în cariera de dirijat, debutând cu Orchestra Suisse Romande (1992) şi, de atunci, a fost un invitat obişnuit al tuturor orchestrelor de renume din Europa. În anul 2000, a debutat în Statele Unite dirijând Orchestra Filarmonicii din Los Angeles şi Orchestra Filarmonică din New York în 2006. Colaborează intens cu Orchestra Simfonică… Citeşte mai mult »

  Dirijor/Pian
 • Orchestra de Cameră din Lausanne

  Orchestra de Cameră din Lausanne

  Orchestra de cameră din Lausanne (OCL) susţine în jur de 100 de concerte pe stagiune la Salle Metropole din Lausanne, locaţia sa originară, dar şi în restul Elveţiei şi în străinătate. Astfel, de-a lungul timpului, ansamblul a putut fi ascultat la Theatre des Champs-Elysees şi Salle Pleyel, din Paris, la Alte Oper, din Frankfurt, la… Citeşte mai mult »

  Orchestră
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • concertele-de-la-miezul-noptii

  Concertele de la miezul nopții

  Christian Zacharias și Orchestra de Cameră din Lausanne revin, în miez de noapte, pentru două concerte de orientare mozartiană. La rândul lor, fideli ai Festivalului, Sir Neville Marriner și orchestra San Martin in the Fields, aduc un suflu britanic și romantic. Barocul instrumental este reînviat prin muzică și instrumente de epocă, de Ansamblul „Europa galante”…. Citeşte mai mult »

  serie