• Valcuha_480x270

  Mari orchestre ale lumii

  Marţi 10.09 19:30 Sala Mare a Palatului

  Dirijor : JURAJ VALCUHA

  Program :
  O. Respighi
  – Poemul simfonic „Fontane di Roma”
  Cl. Debussy
  – „Marea”, trei schiţe simfonice pentru orchestră L 109
  M. Ravel – „Daphnis şi Chloe”, fragmente din baletul în trei părţi imaginat de M. Fokin

  Stoc Epuizat
 • Juraj Valčuha

  Juraj Valčuha

  Prim dirijor al Orchestrei Sinfonica Nazionale della RAI din Torino din 2009, Juraj Valčuha, care s-a născut în anul 1976, a început cu un țambal. Bunicul său, muzicant la nunți și înmormântări, i-a pus în mână când era mic un țambal vechi, găsit întâmplător, pe care l-a recondiționat. Peste ani, Valčuha a studiat compoziție, dirijat… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari-orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș la New York, Berlin, Melbourne sau Viena. Doar în străinătate, la marile festivaluri precum cele de la Lucerna sau Salzburg, mai puteți întâlni… Citeşte mai mult »

  serie