• 2.-Antonio-Pappano

  Mari orchestre ale lumii

  Miercuri 11.09 19:30 Sala Mare a Palatului

  Dirijor : ANTONIO PAPPANO

  Program :
  M. Ravel – „Une barque sur l’océan” (partea a 3-a din suita „Miroirs”) op. 43a
  G. Enescu – Poemul simfonic „Vox Maris” op. 31
  Solist : MARIUS VLAD BUDOIU – tenor
  A. Dvořák – Simfonia nr. 9 în mi minor op. 95 „Din lumea nouă”

  Concert prezentat de enel_romania

  Stoc Epuizat
 • santa cecilia

  Orchestra dell'Academia Nazionale di Santa Cecilia

  Orchestra Accademia Nazionale di Santa Cecilia a fost una dintre primele din Italia care s-a dedicat exclusiv repertoriului simfonic, realizând premiere ale unor capodopere importante ale secolului 20. Din 1908 până în prezent, Orchestra a interpretat peste 14000 de concerte, colaborând cu personalităţi muzicale de seamă ale secolului. A fost dirijată de Mahler, Debussy, Strauss,… Citeşte mai mult »

  Orchestră
 • antonio pappano

  Antonio Pappano

  Unul dintre cei mai importanți dirijori ai lumii, director muzical al Operei Regale Covent Garden, unde a interpretat și înregistrat inclusiv cu soprana Angela Gheorghiu, Antonio Pappano va fi prezent la Bucureşti pe 11 şi 12 septembrie, în cadrul celei de-a XXI-a ediţii a Festivalului Internaţional „Geoge Enescu”. Antonio Pappano va urca pe scena de… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Marius - Gala 01

  Marius Vlad Budoiu

  S-a născut în Cluj-Napoca, oraș în care a absolvit Liceul German, apoi Academia de Muzică. A fost îndrumat spre o carieră vocală de tatăl său, baritonul Ion Budoiu, Edith Simon şi Gheorghe Roșu. După încheierea studiilor, Marius Vlad Budoiu a activat ca solist la Opera Română din Cluj. A debutat la 21 de ani în… Citeşte mai mult »

  Tenor
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari-orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș la New York, Berlin, Melbourne sau Viena. Doar în străinătate, la marile festivaluri precum cele de la Lucerna sau Salzburg, mai puteți întâlni… Citeşte mai mult »

  serie