• sergey dogadin

  Mari orchestre ale lumii

  Miercuri 04.09 17:00 Sala Mare a Palatului

  Dirijor : VLADIMIR SPIVAKOV

  Solist :  SERGEY DOGADIN – vioară

  Program :
  G. Enescu – Suita nr. 3 pentru orchestră in Re Major op. 27 „Săteasca”
  E. Chausson – Poemul pentru vioară şi orchestră op. 25
  C. Saint-Saëns – Introducere şi Rondo Capriccioso op. 28
  S. Rahmaninov – Simfonia nr. 1 în re minor op. 13

  Stoc Epuizat
 • Orchestra Naţională Filarmonică Rusă

  Orchestra Naţională Filarmonică Rusă

  Orchestra Filarmonica Nationala din Rusia (NPR) a fost fondată în Ianuarie 2003 de către Ministerul de Cultură rus, după o împuternicire semnată de preşedintele Vladimir Putin. Orchestra a reunit cei mai buni muzicieni sub conducerea lui Vladimir Spivakov, violonist şi dirijor cunoscut la nivel mondial, devenind una dintre cele mai bune orchestre simfonice din Rusia.În… Citeşte mai mult »

 • Sergey Dogadin

  Sergey Dogadin

  Născut în anul 1988 într-o familie de muzicieni, Sergey Dogadin a început să cânte la vioară la vârsta de 6 ani sub îndrumarea celebrului profesor Lev Ivaschenko. A studiat cu Vladimir Ovcharek (Conservatorul Sankt-Petersburg) şi cu Maxim Vengerov, în Elveţia, iar acum cântă pe o vioară Giovanni Battista Guadagnini 1758. A câștigat nouă competiții internaționale… Citeşte mai mult »

  Vioară
 • vladimir spivakov

  Vladimir Spivakov

  Vladimir Spivakov, un remarcabil violonist și dirijor rus, a fost elevul renumitului Yuri Yankelevich la Conservatorul din Moscova şi al lui David Oistrah, unul dintre cei mai mari violoniști ai secolului 20.În curând A fost premiat încă din primii ani ai tinereţii la concursuri internaţionale importante, cum ar fi Concursul Margareta lung – Jacques Thibaud… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari-orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș la New York, Berlin, Melbourne sau Viena. Doar în străinătate, la marile festivaluri precum cele de la Lucerna sau Salzburg, mai puteți întâlni… Citeşte mai mult »

  serie