• minguet_3

    Muzica sec. XXI - Workshop // Enescu și contemporanii săi

    Duminică 08.09 11:00 Sala Mică a Palatului

    Program :
    Gabriel Iranyi – Cvartet de coarde nr. 4 (2012) „…Innenräume, Verwebungen…”
    Peter Ruzicka – Cvartetul de coarde cu soprană solo nr. 6 „Erinnerung und vergessen” (2008)
    Solistă : SARAH MARIA SUN – soprană
    Wolfgang Rihm – Patru studii pentru cvartet cu clarinet (2003)
    Solist : JÖRG WIDMANN – clarinet

    Stoc Epuizat
  • sarah-maria-sun-by-ruediger-schestag-1-280

    Sarah Maria Sun

    Soprana Sarah Maria Sun a început să cânte la vârsta de 10 ani. A studiat la Köln și Stuttgart și și-a continuat studiile cu Sybille Knappe și Darinka Segota. Cântă în mod special repertoriul secolelor XX și XXI fiind foarte specializată în interpretarea muzicii prezentului. De aceea, apare alături de orchestre precum Filarmonica din Berlin… Citeşte mai mult »

    Soprană
  • jorg widmann

    Jörg Widmann

    Jörg Widmann a studiat clarinetul cu Gerd Stark la München Hochschule für Musik și cu Charles Neidich la Juilliard School din New York. Marea sa pasiune este muzica de camera şi ântă în mod regulat cu Tabea Zimmermann, Heinz Holliger, András Schiff, Kim Kashkashian și Hélène Grimaud. Ca solist, lucrează cu dirijori precum Christoph von… Citeşte mai mult »

    Dirijor
  • sala auditorium

    Sala Mică a Palatului

    Inaugurată ca secţie a Muzeului Naţional de Artă al României în toamna anului 1995, Sala Mică a Palatului, sau Auditorium, beneficiază de echipamente audio de înaltă performanţă. Acestea fac posibilă aici organizarea unei game variate de manifestări – concerte, vizionări de filme, simpozioane, conferinţe internaţionale. Sala Mică a Palatului are o capacitate de 450 locuri.

    sală de spectacole
  • muzica-sec-xxi

    Muzica sec. XXI - Workshop // Enescu și contemporanii săi

    Festivalul continuă tradiția lansată de George Enescu, recunoscut pentru preocuparea sa privind creația specifică timpului său, promovarea noilor talente și a ideilor noi, inovatoare. Ca în fiecare an, vor fi prezentaţi creatori români și străini talentaţi, ansambluri și interpreți dedicaţi fenomenului muzical în contemporaneitate. Ansamblul IconArts propune concerte interactive New Generation, care se vor desfășura… Citeşte mai mult »

    serie