• TrulsMork

  Recitaluri și concerte camerale

  Marţi 17.09 17:00 Ateneul Român

  Dirijor : JAMES GAFFIGAN
  Solist : TRULS  MØRK – violoncel

  Program :
  A. Dvořák – Concertul pentru violoncel şi orchestră în si minor op. 104 (B 191)
  A. Dvořák – Simfonia nr. 6 în Re Major op. 60 (B 112)

  Stoc Epuizat
 • James Gaffigan

  James Gaffigan

  Aclamat pentru naturaleţea cu care dirijează şi măiestria sa în a lucra cu oamenii şi a se face înţeles, James Gaffigan continuă să atragă atenţia internaţională şi e considerat de mulţi a fi unul dintre cei mai remarcabili dirijori tineri americani de astăzi. În ianuarie 2010, a fost numit Dirijor Principal al Orchestrei Simfonice din… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Truls Mork, Violoncello

  Truls Mørk

  Reputația de violoncelist de o intensitate și grație puternice s-a construit în concerte susținute în întreaga lume împreună cu cele mai renumite orchestre. Truls Mørk a cântat în Europa împreună cu Royal Concertgebouw, Orchestra din Paris și Orchestra Simfonică a Radioului Bavarez; în America de Nord împreună cu Filarmonica din New York, Orchestra Simfonică Boston,… Citeşte mai mult »

  Violoncel
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • recitaluri-si-orchestre

  Recitaluri și concerte camerale

  Revenirea lui Radu Lupu în România este unul dintre evenimentele majore ale Seriei de recitaluri şi concerte camerale. „Sunetul său în concert este de neînlocuit. Nu poți experimenta așa ceva ascultând o înregistrare”, notează The New Yorker. Un alt eventiment marcant: prezenţa actorului John Malkovich în calitate de narator al crimei melodramatice The Infernal Comedy… Citeşte mai mult »

  serie