• otomo naoto

  Muzica sec. XXI - Workshop // Enescu și contemporanii săi

  Duminică 15.09 17:00 Ateneul Român

  Dirijor : OTOMO NAOTO

  Program :
  A. Jolivet – Concertul pentru flaut şi orchestră de coarde (1950)
  Solist : ION BOGDAN ŞTEFĂNESCU – flaut
  Yasushi Akutagawa – Triptic pentru orchestră de coarde
  G. Enescu – Octuor în Do Major op. 7

  Stoc Epuizat
 • Naoto Otomo

  Naoto Otomo

  Unul dintre dirijorii reprezentativi ai generației sale, Naoto Otomo este chemat deseori să conducă toate orchestrele japoneze de renume. Şi-a început cariera la vârsta de 21 de ani, ca dirijor asistent al Orchestrei Simfonice NHK și și-a făcut debutul cu această orchestră un an mai târziu. După 5 ani alături de Orchestra NHK, a ocupat… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Ion Bogdan Ştefănescu

  Ion Bogdan Ştefănescu

  Ion Bogdan Ștefănescu s-a născut pe 25 Aprilie 1969, în România și este un premiat și bine-cunoscut cântăreț din flaut. A debutat la vârsta de 14 ani, ca solist, la Ateneul Român (cu „Il Cardellino” al lui Antonio Vivaldi). După debut au urmat multe recitaluri și concerte ca și solist, atât în România, cât și… Citeşte mai mult »

  Flautist
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • muzica-sec-xxi

  Muzica sec. XXI - Workshop // Enescu și contemporanii săi

  Festivalul continuă tradiția lansată de George Enescu, recunoscut pentru preocuparea sa privind creația specifică timpului său, promovarea noilor talente și a ideilor noi, inovatoare. Ca în fiecare an, vor fi prezentaţi creatori români și străini talentaţi, ansambluri și interpreți dedicaţi fenomenului muzical în contemporaneitate. Ansamblul IconArts propune concerte interactive New Generation, care se vor desfășura… Citeşte mai mult »

  serie