• leonel morales

  Concerte în țară

  Vineri 20.09 --:-- Bacău

  Dirijor : OVIDIU BĂLAN
  Solist : LEONEL MORALES – pian

  Program :
  S. Rachmaninov – Concertul nr. 3 pentru pian şi orchestră în re minor op. 30
  I. Stravinski – Ritualul primăverii

 • ovidiu-balan

  Ovidiu Bălan

  Considerat unul dintre ce mai buni dirijori format în tradiția est-europeană, Ovidiu Bălan deține funcțiile de director executiv, director muzical și prim-dirijor al Filarmonicii Mihail Jora din Bacău (din 1968), prim-dirijor al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii din Ploiești (din 1995) și director muzical al Orchestrei Simfonice Domenico Cimarosa din Aversa, Italia (din 1996). Născut în… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • leonel-morales

  Leonel Morales

  Născut în Cuba, Leonel Morales este cetățean spaniol, locuind în Spania din 1991. A absolvit Universitatea din Havana sub tutela lui Frank Fernandez, fiind studentul lui Victor Merzhanov urmând tradiția școlii ruse. A urmat studii post-universitare cu Dmitry Voskresensky și cu Jacov Latainer. Leonel Morales a ajuns în Spania la vârsta de 25 de ani… Citeşte mai mult »

  Pianist
 • Concerte în țară

  Maxim Vengerov, în calitate de solist și dirijor al „Virtuozilor” din București, Jordi Savall și Hesperion XXI La Capela Reial de Catalunya, pianistul Matei Varga, violoniștii Liviu Prunaru (concertmaestru al Orchestrei Concertgebouw din Amsterdam) și Antal Zalai (laureat al Concursului Enescu, 2011) – aceștia sunt doar câțiva dintre artiștii care vor putea fi aplaudaţi pe… Citeşte mai mult »

  serie