• jorg widmann

  Concerte în țară

  Miercuri 04.09 --:-- Cluj

  Dirijor : JÖRG WIDMANN

  Program :
  Ulpiu Vlad – Lumina drumurilor
  J. Widmann – „ad absurdum” piesă de concert pentru trompetă şi orchestră mică (dedicată lui Sergei Nakariakov)
  Solist : SERGEI NAKARIAKOV – trompetă
  J. Widmann – Misa, pentru orchestră mare
  Solişti : ALFRED MELICHAR – acordeon cu claviatură
  WILHELM BRUCK – chitară

  Stoc Epuizat
 • transilvania

  Filarmonica de Stat "Transilvania" Cluj

  Filarmonica de Stat „Transilvania” a fost înfiinţată în 1955, cu denumirea iniţială de Filarmonica de Stat Cluj, ca instituţie muzicală profesionistă constituită, pentru început, dintr-o orchestră simfonică mare, urmând a susţine o stagiune permanentă de concerte simfonice. Clujul, centru de tradiţie al Transilvaniei, este un oraş al cărui profil a fost dintotdeauna puternic caracterizat prin… Citeşte mai mult »

  Orchestră
 • jorg widmann

  Jörg Widmann

  Jörg Widmann a studiat clarinetul cu Gerd Stark la München Hochschule für Musik și cu Charles Neidich la Juilliard School din New York. Marea sa pasiune este muzica de camera şi ântă în mod regulat cu Tabea Zimmermann, Heinz Holliger, András Schiff, Kim Kashkashian și Hélène Grimaud. Ca solist, lucrează cu dirijori precum Christoph von… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Concerte în țară

  Maxim Vengerov, în calitate de solist și dirijor al „Virtuozilor” din București, Jordi Savall și Hesperion XXI La Capela Reial de Catalunya, pianistul Matei Varga, violoniștii Liviu Prunaru (concertmaestru al Orchestrei Concertgebouw din Amsterdam) și Antal Zalai (laureat al Concursului Enescu, 2011) – aceștia sunt doar câțiva dintre artiștii care vor putea fi aplaudaţi pe… Citeşte mai mult »

  serie