• SemyonBychkov

  Mari orchestre ale lumii

  Marţi 17.09 19:30 Sala Mare a Palatului

  Dirijor : SEMYON BYCHKOV
  Solist : GAUTIER CAPUÇON – violoncel

  Program :
  G. Enescu
  – Simfonia concertantă pentru violoncel şi orchestră în si minor op. 8
  G. Mahler – Simfonia nr. 1 în Re Major

  Stoc Epuizat
 • Semyon Bychkov

  Semyon Bychkov

  Format în Uniunea Sovietică, dar realizat în Statele Unite, unde a visat să o ia de la capăt la 22 de ani, Semyon Bychkov e azi unul dintre cei mai căutați dirijori din lume, cu o vastă experiență pe scena mondială. De o importanță crucială în formarea lui a fost școala din tinerețe. „Chiar și… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Gautier Capuçon

  Gautier Capuçon

  Recunoscut drept unul dintre cei mai valoroşi violocelişti ai generației sale, „o nouă stea pe firmamentul violoncelului” (Gramophone), Gautier Capuçon a fost numit „cel mai talentat nou artist” după ce a câștigat competiția franceză Victoires de la Musique (2001). Născut în Chambéry, Franța, în 1981, Gautier Capuçon avea patru ani și jumătate când a început… Citeşte mai mult »

  Violoncel
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari-orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș la New York, Berlin, Melbourne sau Viena. Doar în străinătate, la marile festivaluri precum cele de la Lucerna sau Salzburg, mai puteți întâlni… Citeşte mai mult »

  serie