• katia-and-marielle-labeque

  Mari orchestre ale lumii

  Miercuri 18.09 19:30 Sala Mare a Palatului

  Dirijor : SEMYON BYCHKOV
  Solist : KATIA şi MARIELLE LABÈQUE – pian

  Program :
  M. Ravel
  – Suita pentru pian „Le Tombeau de Couperin” (1918)
  F. Poulenc – Concertul pentru două piane în re minor FP 61
  C. Franck – Simfonia în re minor

  Stoc Epuizat
 • Semyon Bychkov

  Semyon Bychkov

  Format în Uniunea Sovietică, dar realizat în Statele Unite, unde a visat să o ia de la capăt la 22 de ani, Semyon Bychkov e azi unul dintre cei mai căutați dirijori din lume, cu o vastă experiență pe scena mondială. De o importanță crucială în formarea lui a fost școala din tinerețe. „Chiar și… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Katia and Marielle Labèque

  Katia şi Marielle Labèque

  Surorile Katia și Marielle Labèque sunt renumite pentru energia transmisă atunci când cântă la pian. S-au făcut remarcate la o vârstă fragedă, odată cu înregistrarea celebrei lucrări a lui Gershwin, Rhapsody in Blue (a fost unul din primele discuri de aur în muzica clasică). Katia și Marielle Labèque evoluează în mod obişnuit împreună cu orchestre… Citeşte mai mult »

  Pianiste
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari-orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș la New York, Berlin, Melbourne sau Viena. Doar în străinătate, la marile festivaluri precum cele de la Lucerna sau Salzburg, mai puteți întâlni… Citeşte mai mult »

  serie