• cvartetul-voces-concert

  Muzica sec. XXI - Workshop // Enescu și contemporanii săi

  Marţi 10.09 17:00 Ateneul Român

  Program :
  J.S. Bach –
  Arta Fugii BWV 1080

 • Cvartetul Voces

  Cvartetul "Voces"

  Cvartetul VOCES a luat fiinţă în anul 1973. Instrumentiştii români s-au perfecţionat în ţară şi în străinătate – Italia, Ungaria, Israel, Germania… – sub îndrumarea unor mari artişti reprezentativi pentru viaţa muzicală camerală internaţională – între anii 1981 – 1983, VOCES-ul a frecventat cursurile de măiestrie susţinute de celebrul cvartet AMADEUS la Academia din Köln…. Citeşte mai mult »

  Cvartet
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • muzica-sec-xxi

  Muzica sec. XXI - Workshop // Enescu și contemporanii săi

  Festivalul continuă tradiția lansată de George Enescu, recunoscut pentru preocuparea sa privind creația specifică timpului său, promovarea noilor talente și a ideilor noi, inovatoare. Ca în fiecare an, vor fi prezentaţi creatori români și străini talentaţi, ansambluri și interpreți dedicaţi fenomenului muzical în contemporaneitate. Ansamblul IconArts propune concerte interactive New Generation, care se vor desfășura… Citeşte mai mult »

  serie