• cameron carpenter event

  Concertele de la miezul nopții

  Duminică 01.09 22:30 Ateneul Român

  Recital CAMERON CARPENTER – orgă

  THE THEATRE of the ORGAN

  Program :
  J.S. Bach / C. Carpenter – Studiu dupa Preludiul din Suita nr. 1 pentru violoncel în Sol Major BWV 1007
  J.S. Bach – Fantezia şi Fuga în sol minor BWV 542
  C. Carpenter – Fragmente din scene ştiinţifico-fantastice

  Concert prezentat de enel_romania

  Stoc Epuizat
 • cameron carpenter event

  Cameron Carpenter

  Cameron Carpenter, în vârstă de 32 de ani (s-a născut în Pennsylvania, în anul 1981), este probabil cel mai celebru organist din lume. Este primul organist nominalizat la un premiu Grammy, după ce a înregistrat albumul “Revolutionary Etude”. Înregistrările sale difuzate pe YouTube sunt hituri urmărite de milioane de oameni, cele mai importante ziare, reviste… Citeşte mai mult »

  Orgă
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • concertele-de-la-miezul-noptii

  Concertele de la miezul nopții

  Christian Zacharias și Orchestra de Cameră din Lausanne revin, în miez de noapte, pentru două concerte de orientare mozartiană. La rândul lor, fideli ai Festivalului, Sir Neville Marriner și orchestra San Martin in the Fields, aduc un suflu britanic și romantic. Barocul instrumental este reînviat prin muzică și instrumente de epocă, de Ansamblul „Europa galante”…. Citeşte mai mult »

  serie