• stefan tarara & evelin enescu 2014 photo credit catalina filip

  Recitaluri si Concerte Extraordinare

  Duminică 18.09 19:00 Ateneul Român

  Sala Mare a Ateneului Român, 19.00

  Recital STEFAN TARARA (câştigătorul Concursului Internațional „George Enescu”, secţiunea Vioară, ediția 2014)

  LORA EVELIN  VAKOVA-TARARA – pian (câştigătoarea premiului pentru cel mai bun acompaniator din cadrul Concursului „George Enescu”, secțiunea vioară, ediția 2014)

  Program:
  Bartók – Chaconne
  Enescu – Sonata pentru vioară și pian nr. 1
  Britten – Suita pentru vioară și pian op. 6
  Prokofiev – Sonata nr. 1

 • stefan tarara

  Stefan Tarara

  Stefan Tarara s-a născut în anul 1986 la Heidelberg, într-o familie de muzicieni, şi a debutat pe scenă la vârsta de 4 ani. La frageda vârstă de 10 ani, apăruse deja ca solist în Concertul pentru vioară nr. 2 de Henryk Wieniawski. În iulie 2007, a fost primit cu entuziasm furtunos la debutul său din… Citeşte mai mult »

  Vioară
 • lora-vakova-tarara

  Lora Vakova-Tarara

  Lora Vakova-Tarara s-a născut în 1990 la Plovdiv, Bulgaria, și a început să cânte la pian la vârsta de șase ani. În 2008, Lora a absolvit cu onoruri Dobrin Petkov National Music School. A susținut primul ei recital public la vârsta de zece ani, iar în anul următor a câștigat concursul național Franz Schubert Competition, în… Citeşte mai mult »

 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole