• Secțiunea pian

  Marţi 23.09 19:00 Ateneul Român

  Recital Jean Claude Pennetier și Mara Dobrescu

  Program:

  F. Schubert – Rondo în La Major op. 107
  F. Schubert – Fantezie în Fa minor op.103
  R. Schumann – Imagini din Est
  J. Brahms – Neue Liebeslieder Waltzes op.65a

  Acest program este sponsorizat de mecenat

  Stoc Epuizat
 • mara dobrescu

  Mara Dobrescu

  Renumita pianistă română Mara Dobrescu stabilită în Franța și-a început studiile muzicale la Liceul de Muzică G.Enescu, la clasa prof.Gabriela Stepan. Foarte repede este remarcată de public și critici pentru calitatea interpretărilor sale pline de temperament, dar și eleganța și finețea frazarilor sale. Obținerea Bursei Guvernului Francez timp de trei ani îi permite să absolve… Citeşte mai mult »

  Pian
 • Jean-Claude Pennetier

  Jean-Claude Pennetier

  Jean-Claude Pennetier este considerat unul dintre cei mai spectaculoși pianiști ai generației sale. S-a remarcat în câteva competiții internaționale, obținând premiul întâi în Concursul Gabriel Fauré sau premiul al doilea în Concursul Marguerite Long. A continuat lansându-se într-o carieră strălucitoare fiind invitat să cânte cu orchestre precum Orchestre de Paris, Staatskapelle din Dresda, Orchestra Națională… Citeşte mai mult »

  Președintele juriului pian - Franța
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole