Art&Craft - Sponsor București Creativ
Distribuie

Vrei să vezi unde i-a purtat imaginația stimulată de muzica lui Enescu pe copii ? Te invităm să vezi instalația realizată de aceștia, montată pe spațiul verde din lateralul Sălii Mari a Palatului, între 30 august și 20 septembrie 2015.

Muzica lui Enescu i-a trimis pe copii cu gândul la un ansamblu intitulat ”Cântecul naturii”. Piesa centrală este un copac, în formă de vioară, pe ale cărei corzi iau viață notele muzicale, acesta fiind înadrat de un cadru metalic pentru susținere și stabilitate. Toată compoziția are aproximativ doi metri și jumătate înălțime și doi metri lățime.

”Am fost bucuroşi să descoperim că interesul copiilor a rămas constant şi, după ce au audiat de mai multe ori ”Impresii din copilărie”, au organizat un veritabil brainstorming pentru a schiţa ideea proiectului și au reuşit să transpună muzica lui Enescu mai întâi în experienţă personală şi mai apoi în cuvinte, culoare și formă”, au destăinuit profesorii.

Școala Step by step este o comunitate de învățare, care respectă nivelul şi ritmul propriu de dezvoltare al fiecărui copil, urmărind în același timp programa școlară națională.

 

 

Sponsor București Creativ:

art&craft_logo