• Adrian Dumitru

  Adrian Dumitru

  Tenor român, Adrian Dumitru se numără printre tinerii cântăreți care aspiră la marile scenele lirice europene. Este câştigatorul Premiului I al prestigiosul Concurs Internaţional de Canto din China. Repertoriul lui include roluri ca: Pinkerton din Madama Butterfly de G. Puccini și Rinuccio în Gianni Schicchi de G. Puccini, Alfredo din La Traviata de G. Verdi,… Citeşte mai mult »

  Solist
 • Adria Enescu

  Adrian Enescu

  Adrian Enescu (31 martie 1948) Compozitor cunoscut în special pentru activitatea sa în domeniul muzicii de film. Ca muzician a fost printre primii artişti de Muzică Electronică din România, începând cu anii ’70. A absolvit Conservatorul de Muzică „Ciprian Porumbescu“ din Bucureşti (secția compoziţie cu Aurel Stroe, armonie cu Alexandru Pașcanu). A participat ca student… Citeşte mai mult »

  Solist
 • petrescu

  Adrian Petrescu

  Muzician cu o impresionantă carieră artistică naţională şi internaţională Adrian Petrescu este prim-oboist al Filarmonicii George Enescu din Bucuresti, dirijor invitat ȋn stagiunile orchestrelor simfonice din Romȃnia şi dirijorul permanent al formaţiei camerale de suflători de alamă “Romanian Brass”. Recent a fost desemnat dirijor invitat permanent al Filarmonicii Moldova din Iaşi. Născut la Brașov a… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • Agata Szymczewska

  Agata Szymczewska

  Câștigătoarea Concursului Internațional de vioară Henryk Wieniawski din Poznań în 2006, Agata Szymczewska a câștigat de atunci un număr considerabil de premii. A fost prima care a primit premiul London Music Masters, decernat de comisia compusă din membri ai Orchestrei Filarmonice Londoneze, Wigmore Hall și Colegiul Regal de Muzică. În octombrie 2009, Szymczewska a debutat… Citeşte mai mult »

  Solist
 • Albrecht_Menzel_Media1-1024x682

  Albrecht Menzel

  Albrecht Menzel, născut în 1992, a început să cânte la vioară la vârsta de patru ani și a debutat la vârsta de treisprezece ani la Festivalul de Muzică Dresden. A fost instruit de renumitul pedagog și profesor de vioară Boris Kuschnir la Univeristatea de Muzică și Arte Graz (Austria) și studiază cu profesorul Julian Rachlin… Citeşte mai mult »

  Solist
 • Oliver, Alexander 15-07

  Alexander Oliver

  Născut și școlit în Scoția, Alexander Oliver a studiat la Royal Scottish Academy of Music and Drama (acum Royal Scottish Conservatoire). După câștigarea competiției Richard Tauber în 1966, și-a completat studiile la Viena sub tutela reumitului tenor Anton Dermota. Și-a făcut debutul cu Wiener Kamer Oper și imediat după aceea s-a alăturat Glyndebourne Festival Opera… Citeşte mai mult »

  Solist
 • ducu d

  Alexandru Darie

  Alexandru Darie se impune în peisajul teatral contemporan ca un spirit viu, în permanentă căutare de noi formule de expresie în teatru, operă şi în curând în cinematografie. A absolvit Academia de Teatru şi Film în 1983. A montat în numeroase teatre din Bucureşti şi din ţară. Din 1992 este regizor rezident în Teatrul Bulandra…. Citeşte mai mult »

  Solist
 • alexandru tomescu

  Alexandru Tomescu

  Un om. O vioară. Aceste două coordonate sunt suficiente pentru a crea un Univers. Iar când omul este Alexandru Tomescu, iar vioara este un Stradivarius, se naşte un Univers locuit de creaturi sonore fascinante care se desprind din culoare şi densitate sonoră, toate menite să subjuge publicul aflat în sală. Alexandru Tomescu a dovedit că… Citeşte mai mult »

  Solist
 • Andrada Roşu

  Absolventă în anul 1998 a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, la clasa prof. univ. Gheorghe Roşu, Andrada Roşu a fost şi bursieră la Graz (Austria) unde a studiat, în perioada 1996-1998 cu soprana Renate Behle, apoi a absolvit cursurile de master ale Academiei din Cluj la clasa prof. univ. Elena Andrieş Moldovan. De-a… Citeşte mai mult »

  Solist
 • Andreea Iftimescu

  Andreea Iftimescu a studiat la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti sub îndrumarea profesoarelor Eleonora Enăchescu şi Maria Slătinaru Nistor. Ea şi-a început colaborarea cu Opera Naţională Bucureşti în anul 2012, interpretând rolul Agata din opera Le cantatrici villane (Cântăreţele parvenite) de Valentino Fioravanti. Câştigătoare a Premiului special la concursul „Salice d’oro” (Italia, 2010), Andreea Iftimescu… Citeşte mai mult »

  Solist
 • andrei licaret

  Andrei Licareț

  De la debutul său în 1993 cu orchestra „Jeunesses Musicales”, Andrei Licareț a acumulat un vast repertoriu, de la baroc până la muzică contemporană. A susţinut numeroase recitaluri şi concerte cu reputate orchestre din ţară şi străinătate, sub bagheta unor mari dirijori precum Cristian Mandeal, Horia Andreescu, Jin Wang, Arnold Ostman, Arie Vardi. Din 2000,… Citeşte mai mult »

  Solist
 • Tortise, Andrew c. Hayden Phoenix 15-05

  Andrew Tortise

  Andrew a studiat la Catedrala Wells și a absolvit Colegiul Trinity, din Cambridge în anul 2002. A studiat cantoul întâi cu Ashley Stafford și apoi cu Iris dell’Acqua. În programul de concerte de sezonul acesta și cel viitor se numără Arnalta în Monteverdi- „L’incoronazione di Poppea” cu Academia de Muzică Antică; Monteverdi- „Orfeo” dintr-un tur… Citeşte mai mult »

  Solist